Model PG43SA-C

Manometer met scheidingsmembraan, met vlakke procesaansluiting

Voor hygiënische toepassingen, compacte uitvoering, NS 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Procesindustrie: Biotechnologie en farmaceutische industrie, cosmetische industrie, levensmiddelenindustrie, vooral de constructie van tanks en vaten
  • Voor gasvormige en vloeibare, agressieve media die zeer stroperig of stollend zijn, ook in een agressieve omgeving


Bijzondere eigenschappen

  • Compact, robuust, eenvoudig schoon te maken ontwerp (patent, eigendomsrecht: DE102008042455)
  • Droge meetcel, geen transmissievloeistof
  • Gelijkliggend gelast membraan
  • Geschikt voor SIP en CIP
  • Grote aanbod van procesaansluitingen

Omschrijving

Deze hoogwaardige manometer met scheidingsmembraan van het model PG43SA-C is speciaal ontworpen voor de eisen die aan hygiënische toepassingen worden gesteld.

De louter mechanische drukoverdracht met behulp van het membraanelement-meetprincipe en de hoge overdrukbeveiliging zorgen voor een veilige drukmeting. Dankzij de droge meetcel is de kans op besmetting van het product door transmissievloeistof geëlimineerd. Het gelijkliggend gelaste membraanelement zorgt samen met de aseptische procesaansluitingen (bijv. klem, schroefdraad, VARIVENT®, BioControl®) voor een procesaansluiting zonder dode hoeken.

Het zeer compacte en robuuste PG43SA-C meetinstrument is vooral geschikt voor verticale pijpleidingen, kleine installaties en mobiele containers. Het gepatenteerde ontwerp met geïntegreerde procesaansluiting aan de achterzijde van de behuizing zorgt voor een ruimtebesparende installatie.

Het meetinstrument kan bijvoorbeeld worden toegepast in systemen voor zeer zuivere stoomgeneratie of als onafhankelijk drukdisplay op draagbare tanks, zonder dat er externe voeding nodig is.

De PG43SA-C in hygiënisch ontwerp kan worden gebruikt voor CIP (cleaning in place) en SIP (sterilisation in place) en in afspoelzones, of kan helemaal in een drukvat worden gesteriliseerd. Het meetinstrument kan dus betrouwbaar en efficiënt worden schoongemaakt.

Gebaseerd op de verificatie door een derde voldoet het model PG43SA-C aan de 3-A hygiënenorm.

Vele 3.1 en 2.2 certificaten zijn beschikbaar voor GMP-conforme documentatie, zoals een materiaalcertificaat of de lijst met individueel gemeten waarden.

Nominale grootte 63

Safe pressure measurement in sanitary applications | Diaphragm pressure gauges in hygienic design

  • Nominale grootte 63ZijaanzichtSafe pressure measurement in sanitary applications | Diaphragm pressure gauges in hygienic design
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.