Model PG23HP-P

Buisveermanometer, roestvrij staal

Voor de hoogste druktoepassingen tot 6.000 bar, robuuste uitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor vloeibare media in hogedruktoepassingen (bijv. water, hydraulische olie)
  • Testbanken (bijv. voor autofrettage, barstdruk)
  • Waterstraalsnijden
  • Hogedrukreinigen
  • Opwekken van hoge druk


Bijzondere eigenschappen

  • Veiligheidsmanometer met solide scheidingswand, ontworpen in overeenstemming met de eisen en testvoorwaarden van de DIN 16001 hogedruknorm
  • Hoge laadcyclusstabiliteit, zelfs met dynamische drukprofielen
  • Hoge indicatienauwkeurigheid van 1 %, optioneel 0,6 %
  • Schaalbereiken van 0 ... 2.000 bar tot 0 … 6.000 bar


Omschrijving

Het model PG23HP-P buisveermanometer is speciaal ontworpen voor hogedruktoepassingen tot 6.000 bar. Dit maakt het tot een van de weinige manometers ter wereld die betrouwbaar druk van deze grootte kan weergeven.

Typische meetpunten voor deze manometer zijn waterstraalsnijden, hogedrukreinigen en testbankconstructie.

WIKA produceert en kwalificeert het model PG23HP-P in overeenstemming met de eisen van de nieuwe DIN 16001 hogedruknorm in de “S3” veiligheidsuitvoering. De veiligheidsuitvoering is gemaakt van breukveilig gelamineerd veiligheidsglas, een onbreekbare scheidingswand tussen meetsysteem en wijzerplaat en een uitblaasbare achterwand. Voor het apparaat staand personeel wordt in geval van een storing beschermd, omdat procesmedia of componenten uitsluitend via de achterzijde van het instrument worden uitgeblazen.

Door het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal en op nikkel gebaseerde legeringen beschikt het model PG23HP-P over uitstekende laadcyclusstabiliteit en een lange levensduur. Het instrument werkt betrouwbaar binnen de specificatie met zowel statische als dynamische drukprofielen.

De standaard nauwkeurigheid van het model PG23HP-P is 1,0 %. Voor schaalbereiken tot en met 0 ... 4.000 bar, het instrument is optioneel verkrijgbaar met een verbeterde indicatienauwkeurigheid van 0,6 %.

De bestendigheid tegen schokken en trillingen kan worden verhoogd door de optionele vulling van de behuizing met siliconenolie.

Buisveermanometer, roestvrij staal
  • Buisveermanometer, roestvrij staal
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.