Nieuws

Terug naar het overzicht

Informatie over de huidige leveringssituatie

Geachte dames en heren,

De door het coronavirus (COVID-19) veroorzaakte pandemie heeft een steeds grotere invloed op de wereldeconomie De situatie is dagelijks aan het veranderen. WIKA Groep heeft zich voorbereid om onmiddellijk op de ontwikkeling te kunnen reageren. De gezondheid van onze medewerkers en zakenpartners heeft de hoogste prioriteit.

Met dit in het achterhoofd doen we er toch alles aan om onze klanten wereldwijd te voorzien van de gebruikelijke kwaliteit: Wij passen onze voorraden van eindproducten, componenten en materialen aan de huidige situatie aan om de bestellingen zonder vertraging uit te voeren. Naadloze en permanente controle van de toeleveringsketen stelt ons in staat om vroegtijdig te reageren op nieuwe knelpunten.

Tegelijkertijd hebben we voorzorgsmaatregelen voor het personeel genomen om het risico van virusoverdracht onder werknemers zoveel mogelijk te beperken en tegelijkertijd de bedrijfsprocessen in stand te houden. De ploegendienst werd dienovereenkomstig georganiseerd. Zo voorkomen veiligheidsintervallen direct contact tussen de wisselende ploegen. Personen in kernfuncties werken vanuit decentrale locaties. Daarnaast worden medewerkers die belast zijn met administratieve taken steeds vaker ingezet op het thuiskantoor.

We hebben het reizen tot een onvermijdelijk minimum beperkt. Deze stap beperkt geenszins het persoonlijke contact met onze klanten. Voor vergaderingen, ook met grotere groepen, maken we steeds vaker gebruik van online vergaderingen, video- en telefoonconferenties. In dringende gevallen die niet kunnen worden uitgesteld, blijven onze specialisten hun weg naar de klanten vinden - zolang de lokale gezondheidsautoriteiten dergelijke opdrachten niet verbieden. We blijven de situatie nauwlettend volgen en nemen, afhankelijk van de verdere ontwikkeling, passende maatregelen, waaronder een proactieve communicatie met de klant.     

Uw WIKA Groep

Informatie over de huidige leveringssituatie
  • Informatie over de huidige leveringssituatie