Nieuws

Terug naar het overzicht

Flex-R installatie in een van de grootste raffinaderijen ter wereld

In een van de grootste raffinaderijen ter wereld heeft het internationale buitendienstteam van WIKA-GAYESCO met succes en met de hoogste kwaliteit een Flex R-installatie gerealiseerd.

 

22 gemotiveerde en zeer ervaren begeleiders, technici & lassers hebben een ongelofelijke prestatie geleverd! Onze collega Pieter begeleidde een serviceteam dat hij nog nooit eerder in zijn carrière had gezien, zei hij: "VS, Canada, China, India, India, Duitsland en België verenigd met professionalisme, passie en plezier voor het werk. Een ongelooflijk sterk team! Het was een eer om met deze jongens samen te werken".

Deze sector wordt meer en meer geconfronteerd met hogere wettelijke voorschriften, meer concurrentie en de noodzaak om oudere fabrieken efficiënter te laten werken. Een rendabele exploitatie moet vaak de productie maximaliseren en de tijd tussen geplande onderhoudsactiviteiten verlengen.

Een toenemende flexibiliteit met betrekking tot nieuwe procesmethodes en katalysatoren wordt steeds belangrijker, omdat dit vaak leidt tot aanzienlijke verschillen in bedrijfsomstandigheden, reactorontwerpen, procesparameters, mechanische belasting en reactiviteit van de katalysator.

Met het moderne flexibele meerpuntsthermokoppel TC96 Flex-R® krijgt u het voordeel van een echte radiale temperatuurprofilering in het vat voor het detecteren van hotspots, kanaliseringseffecten en mal-verdeling van de katalysator in combinatie met een snelle responstijd van 4 tot 8 seconden.  

Flex-R installatie in een van de grootste raffinaderijen ter wereld
  • Flex-R installatie in een van de grootste raffinaderijen ter wereld