Nieuws

Terug naar het overzicht

Het nieuwe monoflens ontwerp verhindert de uitstoot van vluchtige gassen

Klingenberg, mei 2019
Compacte constructie en minimale lekkage: De nieuwe WIKA monoflens van het type IVM voor het aansluiten van manometers op het proces is bijzonder geschikt voor toepassingen met kritische vloeistoffen, gassen en dampen. Speciale afdichtingen voorkomen ook vluchtige gassen volgens TA-Luft (VDI 2440) en ISO 15848-1.

De monoflens wordt vervaardigd en getest volgens verschillende gangbare normen zoals ASME-BPVC. Het is ontworpen voor een lange levensduur, zelfs onder moeilijke omstandigheden. De kleppen werken soepel en precies, zelfs bij hoge druk. De metalen zitting van de niet-roterende spilpunt is getest op lekkage getest. Om vastlopen en lekkage te voorkomen, blijft de schroefdraadbevestiging van de bovendelen van de klep door het procesmedium onaangetast.

In de versie met OS&Y-kap die is getest op brandveiligheid volgens API 607 en ISO 10497 / BS 6755-2, kan de IVM ook direct op het proces worden aangesloten zonder extra initiële uitschakeling.

Voor de combinatie van de monoflens (of andere beschermingsmiddelen) met een manometer biedt WIKA een professionele montage aan. Klanten ontvangen de toepassingsspecifieke totaaloplossing ("aansluiting") klaar voor installatie en lekvrij getest.

Aantal tekens: 1246
Trefwoord: Monoflens IVM

Het nieuwe monoflens ontwerp verhindert de uitstoot van vluchtige gassen
  • Het nieuwe monoflens ontwerp verhindert de uitstoot van vluchtige gassen
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.