Nieuws

Terug naar het overzicht

Nieuwe drukschakelaar met over de gehele breedte instelbaar schakelaarverschil en hoge herhaalbaarheid

Klingenberg, maart 2019
WIKA heeft zijn nieuwe mechanische drukschakelaar afgestemd op een breed scala aan eisen in de procesindustrie. Het model PSM-700 biedt een over een groot bereik instelbaar schakelaar differentieel, zeer hoge herhaalbaarheid en een robuuste behuizing.

De PSM-700 heeft een UL-listed microschakelaar die schakelt bij een elektrisch vermogen tot AC 250 V/10 A. Met een herhaalbaarheid van het schakelpunt van ≤ 0,5 % biedt hij een langdurige hoge betrouwbaarheid. De hoge instelbaarheid van het schakeldifferentieel – tot 60% van het instelbereik – maakt een flexibele in-/uitschakeling mogelijk. Het instrument kan worden geleverd met instelbereiken van -1 … 1,5 bar tot 7 … 35 bar.

Een robuuste aluminium behuizing en onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen zijn van corrosiebestendig 316L roestvrij staal gemaakt en maken het mogelijk om de nieuwe drukschakelaar onder zware omstandigheden te gebruiken. Voor de elektrische aansluiting (boven- en zijkant) is een optie met twee ingangen mogelijk, zodat het instrument in de optimale richting kan worden gemonteerd.

Aantal tekens: 923
Trefwoorden: PSM-700

Nieuwe drukschakelaar met over de gehele breedte instelbaar schakelaarverschil en hoge herhaalbaarheid
  • Nieuwe drukschakelaar met over de gehele breedte instelbaar schakelaarverschil en hoge herhaalbaarheid
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.