Nieuws

Terug naar het overzicht

Nieuwe bimetaal temperatuurschakelaar: Voltage tot 250 V en UL-goedkeuring

Klingenberg, januari 2018.
De nieuwe bimetaal temperatuurschakelaar, type TFS135, is door WIKA ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Hij is geschikt voor voltages tot 250 V AC/2,5 A en beschikt voor de Noord-Amerikaanse markt over een UL-goedkeuring (cURus).

De TFS135 voldoet aan de EU-laagspanningsrichtlijn. Hij is ontworpen voor schakeltemperaturen van +50 °C … +130 °C, selecteerbaar in stappen van 5 K en permanent ingesteld op levering. Met een trillingsweerstand tot 10 g functioneert de TFS135 zelfs onder moeilijke omstandigheden nog betrouwbaar. Elektrische stekkeraansluitingen vereenvoudigen de inbedrijfstelling.

Het nieuwe schakelmodel wordt voornamelijk gebruikt voor de bescherming van installaties en eindapparatuur tegen oververhitting. De bimetaal schijf van de TFS135 detecteert de temperatuur en activeert het schakelcontact (normaal gesloten) bij het bereiken van de nominale waarde. Na het afkoelen tot de geresette temperatuur wordt het circuit opnieuw verbroken en het bewaakte item teruggezet naar normale werking.

Aantal tekens: 947
Kernwoord: TFS135

Nieuwe bimetaal temperatuurschakelaar: Voltage tot 250 V en UL-goedkeuring
  • Nieuwe bimetaal temperatuurschakelaar: Voltage tot 250 V en UL-goedkeuring
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.