Nieuws

Terug naar het overzicht

Nieuwe piëzosensor module ook met digitaal I2C signaal

Klingenberg, januari 2019
Geïntegreerde drukmeting in de kleinste ruimtes: WIKA heeft zijn portfolio voor OEM-toepassingen uitgebreid met de zeer compacte MPR-1 piëzosensor module met gestandaardiseerd uitgangssignaal.

Met een diameter van 19 mm en een hoogte vanaf 17 mm (afhankelijk van de procesaansluiting) kan de sensormodule worden geïntegreerd in een grote verscheidenheid aan producten en systemen. De op maat gemaakte specificatie wordt ondersteund door de keuze van analoge en digitale uitgangssignalen. De versie met digitaal I2C signaal heeft een zeer laag stroomverbruik en een snelle reactietijd (3 ms). Het is daarom ideaal voor toepassingen met batterijvoeding. Bovendien kan een temperatuurwaarde worden uitgevoerd via het I2C-signaal.

Het model MPR-1 is standaard verkrijgbaar met meetbereik en absolute druk (van 0 … 0,4 bar tot 0 … 25 bar) en vacuüm meetbereik. Het meet met een nauwkeurigheid van < ±0,5% van het bereik. Op verzoek kunnen een hogere nauwkeurigheid en andere drukbereiken worden gerealiseerd.

Aantal tekens: 996
Trefwoord: MPR-1

Nieuwe pi&euml;zosensor module ook met digitaal I<sup>2</sup>C signaal
  • Nieuwe pi&euml;zosensor module ook met digitaal I<sup>2</sup>C signaal
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.