Model LH-10

Onderdompelbare druksensor

Voor niveaumeting

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Niveaumeting in rivieren en meren
  • Het monitoren van grondwater en diepe bronnen
  • Niveaumeting in vaten en opslagsystemen
  • Regeling van afvalwateropvoer- en pompstations
  • Monitoring van riool-, bezink- en regenwateropvangbassins

Bijzondere eigenschappen

  • Precies en betrouwbaar
  • Geintegreerde temperatuurmeting (optie)
  • Ontwerp van Hastelloy® en FEP-kabel voor bijzonder hoge bestendigheid (optie)
  • Ingangsbescherming IP68 tot 300 m waterkolom

Omschrijving

Voor veeleisende meettaken
De onderdompelbare druktransmitter van het model LH-10 is ontworpen voor niveaumeting in contact met het procesmedium onder moeilijke gebruiksomstandigheden. Hij biedt een accuraatheid van 0,25 % en is, met een spatwaterdichtheid van IP68, geschikt voor permanente niveaumetingen tot 300 m waterkolom.

Hij biedt uitstekende kwaliteit, is betrouwbaar en kan, vanwege talrijke opties, worden gebruikt in alle conventionele niveaumeettoepassingen. Opties zoals, geïntegreerde temperatuurmeting, bliksembeveiliging, behuizing van Hastelloy® of FEP-kabel, zijn verkrijgbaar.

Voor de hoogste nauwkeurigheidseisen kan de optionele temperatuurmeting de temperatuurschommelingen in het procesmedium op het meetresultaat compenseren.

Robuust en betrouwbaar
Een hermetisch afgesloten, volledig gelaste en buitengewoon robuuste roestvrije stalen behuizing zorgt voor een lange levensduur en permanente afdichting.

Speciaal voor externe toepassingen is geïntegreerde bliksembeveiliging verkrijgbaar, voor een maximale bedrijfsduur onder moeilijke omstandigheden.

Voor de hoogste mediabestendigheid is deze onderdompelbare druktransmitter verkrijgbaar in een optioneel ontwerp van Hastelloy® en met een hoogbestendige FEP-kabel.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.