Model LF-1

Onderdompelbare druksensor

Voor superieure toepassingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Niveaumeting in vaten en opslagsystemen
  • Het monitoren van een nul-last en overvulling
  • Niveaumeting in rivieren en meren
  • Het monitoren van grondwater en diepe bronnen
  • Niveaumeetsystemen op batterijen

Bijzondere eigenschappen

  • Geschikt voor metingen in verontreinigde en agressieve media
  • Een geoptimaliseerde afvoer en een grote drukpoort voorkomen dat het instrument verstopt raakt en garanderen
  • minimale onderhoudsinspanningen
  • Kan worden gebruikt in explosiebeveiligde zones
  • Ontwikkeld voor draadloze toepassingen

Omschrijving

Permanent betrouwbaar
Uitgebreide testcycli garanderen niet alleen een permanente bestendigheid en lange levensduur in alle algemeen gebruikte oliën en brandstoffen, inclusief agressieve ruwe oliën en biobrandstoffen, maar ook in stromende en stilstaande wateren en in afvalwaterzuiveringstoepassingen.

Dankzij nieuw ontwikkelde speciale kabels, onderdelen gemaakt van hooggelegeerd roestvrij staal en een optionele overspanningsbeveiliging tegen bliksem, is de onderdompelbare druksensor perfect geschikt voor de meting van vloeistofniveaus, ook in buitenruimtes.

Precieze niveau- en temperatuurmeting met HART® communicatie
Een meetonzekerheid van max. 0,5 %, een afwijking op lange termijn van 0,1 % en geringe temperatuurfouten maken de LF-1 tot een betrouwbare meetoplossing voor het bewaken van opslangtanks en watermassa's.

De extra analoge temperatuuruitgang vereenvoudigt het compenseren van een door de temperatuur veroorzaakte dichtheidsfout, vooral bij temperaturen tot -40 ... +80 °C [-40 ... +176 °F]. De geïntegreerde HART® communicatie kan worden gebruikt voor het schalen van het meetbereik en de parameterinstellingen van eenheid, foutsignaal en overige.

Geoptimaliseerde elektronica voor batterijwerking
Het moderne elektronische systeem garandeert niet alleen een zeer hoge nauwkeurigheid op lange termijn, maar ook een zeer lange batterijduur dankzij een lage stroomtoevoer, laag stroomverbruik, snelle responstijden en uitgangssignalen met laag vermogen.

Veiligheid, ook in gevaarlijke omgevingen
Het optionele intrinsiek veilige elektronische systeem is goedgekeurd conform de algemene internationale normen en zorgt voor een veilige wereldwijde toepassing in explosieve gassen en dampen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.