Model Hydra-Gauge

Ultra High Purity-manometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Halfgeleiderindustrie
  •  Chemische verdeling UHP-vloeistof


Bijzondere eigenschappen

  •  Gepatenteerd dubbel membraan
  •  Perfluoroalkoxy (PFA) onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen
  •  Roestvrij stalen drukmeetinstrumentenn
  •  Meetinstrument kan 360° worden gedraaid, zelfs na installatie
  •  Optioneel: elektrische schakelcontacten

Omschrijving

HYDRA-Line
Onze drukmeetinstrumenten uit de HYDRA-Line productfamilie is ontwikkeld in samenwerking met bekende klanten in de halfgeleidersindustrie. Het volledige productconcept is aangepast aan de specifieke behoeften van de procesuitrusting en distributiesysteemsectoren van UHP-chemicaliën.

De HYDRA-Gauge manometer biedt hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zeer zuivere onderdelen en oppervlakken die met het procesmedium in aanraking komen. Bovendien vindt de productie van alle onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen, reinigingsuitrusting, kalibratie- en verpakking plaats in een klasse 100 cleanroom.

Dubbele veiligheid
Het gepatenteerde HYDRA dubbel membraansysteem zorgt voor een veilige en betrouwbare scheiding tussen de druksensor en het procesmedium. Tegelijkertijd worden zich verspreidende procesmedia zoals HF- of HCI-dampen in de atmosfeer vrijgegeven om vervalsing van het meetresultaat of vernietiging van het sensorelement te voorkomen.

Dat dit product te koop wordt aangeboden impliceert niet de chemische compatibiliteit met specifieke toepassingen. Sommige toepassingen van dit product kunnen en zullen diffusie van chemicaliën door de membraanmaterialen veroorzaken.

Met in-line aansluiting

Met in-line aansluiting

  • Met in-line aansluitingMet krimpaansluiting
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.