Model GLTC10 combination valve

Gaslekdichte verbinding

3-weg combinatieklep

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • 3-weg zelfsluitende klep om de gastdichtheidsmonitor te isoleren

Bijzondere eigenschappen

  • Optionele klantaanpassingen
  • Ontworpen voor herhaald openen en sluiten
  • Materiaal: aluminium
  • O-ring: EPDM-rubber
  • Getest op heliumdichtheid tot een niveau van 1 · 10-8 mbar · l / sec om een lekdicht systeem te garanderen

Omschrijving

Het is bijna onmogelijk om SF6-gas in circuitonderbreker reservoirs te houden tijdens het vulproces zonder gebruik te maken van een zelfdichtende koppeling. Deze speciale 3-weg klep beschikt over een DN 20-tankvulopening, een speciale regelklep om de gasdichtheidsmonitor (GDM) lekvrij te kunnen controleren en een zelfdichtende klep voor de gasdichtheidsmonitor.

De klep staat normaal in de “open”-stand, zodat SF6-gas naar de gasdichtheidsmonitor stroomt. Hij kan echter met een speciale sleutel om de klep te draaien in de “close”-positie worden gezet. De exacte stand van de klep kan gemakkelijk worden gezien omdat de rode pijl van de schroefpunten naar de visuele band wijst waarop “open” of “close” staat aangegeven. Zodra de schroef het eerste gedeelte van de “close”-band heeft bereikt, is hij 100% gesloten. Er kan echter ook dieper in de “close”-band worden vastgedraaid.

De aansluitschroefdraden van de DN 20-klep & gasdichtheidsmonitor zijn met grafiet gesmeerd om het plaatsen of verwijderen van de GLTC20-beschermkap makkelijker te maken.

Draadafmeting tank
DN 20 (nominale afmeting 20 mm)

Toegestane temperatuur
Omgeving: -40 °C ... +60 °C

Toegestane druk
Max. 10 bar