Model GCx-08

Verbindingsonderdelen met nominale breedte DN 8

Afsluiters, koppelventielen, beschermkappen, fittingen, adapters en aansluitingen voor analytische instrumenten

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Omgang met SF6-tanks
 • Voor interne en externe apparatuur

Bijzondere eigenschappen

 • De afsluiters kunnen onder druk of vacuüm geïsoleerd of gekoppeld worden.
 • Vacuüm- en drukdicht (-1 ... +64 bar)
 • Bedrijfstemperatuur -40 ... +80°C
 • Lekkagepercentage:
  GCV, GCA, meetkamers: ≤ 1 - 10-8 mbar - l / s
  GCG: ≤ 1 - 10-5 mbar - l / s
 • Geteste heliumdichtheid van 100%


Omschrijving

Veilige en eenvoudige werking
WIKA's verbindingsonderdelen maken in de uitrusting die WIKA hiervoor levert de veilige opslag en omgang met het milieugevaarlijke SF6 broeikasgas mogelijk. De verbindingsonderdelen zijn precies en speciaal voor deze toepassing geoptimaliseerd.

De gemakkelijke montage en demontage, alsook het feit dat ze 100% op lekdichtheid zijn getest, maken deze verbindingsonderdelen veilige en betrouwbare interfaces voor het vullen en onderhouden van de apparatuur.

Hoogste kwaliteit
Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen heeft het robuuste ontwerp uitgebreide bedieningtesten, testen onder atmosferische omstandigheden en schoktesten ondergaan. De verbindingsonderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, koper en roestvast staal. Op aanvraag kunnen de verbindingsonderdelen met een materiaalcertificaat worden geleverd.

Uitgebreid productaanbod
Het productassortiment voor verbindingsonderdelen met nominale breedte DN 8 bestaat uit zelfsluitende kleppen, bijpassende koppelingen en gelaste en gesoldeerde verbindingen. Voor de aansluiting van DN 8 op andere nominale breedtes en verbindingen zijn de geschikte adapters en componenten verkrijgbaar. Een beschermkap biedt mechanische bescherming en extra afdichting.

Door verbindingsonderdelen van WIKA te gebruiken kunnen de SF6-gascompartimenten onderhoudsvrij en betrouwbaar van de omgeving worden gescheiden. Zo wordt niet alleen het ontsnappen van SF6-gas voorkomen, maar ook het binnendringen van vocht.