Model FLC-FC

Cone flow meter

Voor hoge prestatie in toepassingen met beperkte montageruimte

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Olie- en gasverwerking
  • Petrochemische industrie
  • Water en afvoerwater
  • Mijnbouw en basismaterialenindustrie
  • Stroomopwekking


Bijzondere eigenschappen

  • Geschikt voor vloeistoffen, gassen en stoom
  • Ruime bijstelling van capaciteit van 10:1
  • Lage eisen voor rechte upstream en downstream pijpleidingen
  • Lage kosten en geringe onderhoudsinspanningen


Omschrijving

De FLC-FC cone flow meter is een geavanceerde toepassing van drukverschiltechnologie. Door zijn karakterisering van het stromingsprofiel is betrouwbare meting mogelijk, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Dankzij zijn ontwerp is de cone flow meter ideaal geschikt voor toepassingen met beperkte montageruimte. Hij biedt een ruime en stabiele bijstelling van capaciteit en tegelijkertijd een hoge nauwkeurigheid en herhaalbaarheid.

De FLC-FC cone flow meter wordt vervaardigd in overeenstemming met de ISO 5167 referentienorm. Deel 5 van deze norm dekt de onderwerpen installatie- en bedrijfsomstandigheden en levert nadere informatie voor de berekening van de stroomsnelheid en zijn onzekerheden.

Geringe onderhoudsinspanningen
Het kegelvormige primaire element is zo ontworpen, dat de hoeken ervan beschermd zijn tegen deeltjes in het medium. Daarom heeft de cone flow meter een zeer lange levensduur, zelfs bij toepassingen met schurende media.

Korte upstream en downstream pijpleidingen mogelijk
Het geoptimaliseerde stromingsprofiel voorkomt asymmetrische stromingseffecten en zorgt voor een werking met zeer korte upstream en downstream pijpleidingen.

Hoge kwaliteit
Voor de cone flow meter worden uitsluitend hoogwaardige en traceerbare materialen gebruikt. Gedurende het productieproces worden uitsluitend hoogwaardige lastechnieken gebruikt. Elke debietmeter wordt voor levering onderworpen aan strikte controles en niet-destructieve testen om de WIKA-kwaliteitsstandaard te waarborgen.

Cone flow meter
  • Cone flow meter
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.