Modellen F7301, F73C1, F73S1

Spanningskoppeling

met dunne-filmtechnologie tot 6 kN

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Rupsbandkranen, mobiele kranen, havenkranen, voor het vastleggen van belasting en koppel
  • Transportbandsystemen
  • Aandrijvingen en lieren
  • Kabelliermeting
  • Scheepslift


Bijzondere eigenschappen

  • Fijnkorrelig constructiestaal met hoogwaardige bescherming of in corrosiebestendige roestvrij stalen uitvoering
  • Zeer langdurige stabiliteit, hoge bestendigheid tegen schokken en trillingen
  • Voor dynamische en statische metingen
  • Uitstekende reproduceerbaarheid

Omschrijving

Spanningskoppelingen worden volgens de specifieke behoeften van onze klanten gemaakt van hard, fijnkorrelig constructiestaal of roestvrij staal en voorzien van een hoogwaardige oppervlaktebescherming.

Het meetlichaam is ontworpen met de nieuwste F.E.M. (Finite Element Method) rekenmethoden en maakt een accurate voorspelling mogelijk van de te verwachten meetnauwkeurigheid van de spanningskoppeling in de toepassing.

Met spanningskoppelingen wordt de kracht via de boorgaten in het meetlichaam gebracht. De vastlegging van de trek- of drukkracht maakt gebruik van de nieuwste dunne-filmtechnologie die, via miniaturisatie, precies in de krachtflux kan worden geplaatst en dus zeer nauwkeurige meetresultaten oplevert.

Door het integreren van redundante meetsystemen in de kleinste ruimte is dus een eenvoudige upgrade mogelijk naar 2-kanaals sensortechnologie om aan veiligheidseisen, bijv. EN13849, te voldoen zonder de externe geometrie van de spanningskoppeling te hoeven wijzigen.

Onze nieuwe geïntegreerde versterkerserie is op maat gemaakt om aan uw veiligheidseisen van pl-c tot pl-e te voldoen en overschrijdt, door het robuuste EMC-ontwerp, de 200 V/m limiet. Onze spanningskoppelingen ondergaan diverse kwaliteitstesten voordat zij aan onze klanten worden geleverd.

Deze hoogwaardige krachtopnemers worden gebruikt bij grote ladingen, bijvoorbeeld in kraanweegschalen of overige grote hefwerktuigen. Zij zijn tevens goedgekeurd voor explosieve atmosferen.

Andere geometrieën, nominale belastingen en elektrische outputs van spanningskoppelingen kunnen op aanvraag worden gerealiseerd.

Tecsis
Spanningskoppeling van fijnkorrelig constructiestaal, model F7301

Spanningskoppeling van fijnkorrelig constructiestaal, model F7301

  • Spanningskoppeling van fijnkorrelig constructiestaal, model F7301Roestvrij stalen spanningskoppeling, model F73C1
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.