Model E3906

Hand-held rekstrook meetinstrument

Voor krachtopnemers of load cells in mobiele testapparatuur

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Meet- en regelsystemen
  • Kalibratiedienst

Bijzondere eigenschappen

  • Geschikt voor mV/V-signalen
  • Weergegeven waarden vrij schaalbaar
  • Maximaal waardegeheugen

Omschrijving

Het model E3906 hand-held rekstrook meetinstrument wordt gebruikt in combinatie met krachtopnemers of load cells met mV/V-uitgangssignalen. Het wordt gebruikt voor kracht- of gewichtscontrole of kalibratie in mobiele testapparatuur.

Het kosteneffectieve hand-held meetinstrument heeft een 4½-cijferig, vrij schaalbaar LC-display voor rekstrooksignalen met 0,35 tot 3,5 mV/V.

Het kan zowel met standaardbatterijen of oplaadbare batterijen als met een insteekbare netvoeding met geïntegreerde acculaadfunctie worden gebruikt. De batterijbesparingsmodus met timer (15 min.) schakelt het instrument automatisch uit.

Een geïntegreerd maximumwaardegeheugen en een signaalinversiefunctie op elk moment met een knop worden in- en uitgeschakeld.

Een andere knop schakelt de 100-% regeling in, als deze in de krachtopnemer of in de load cell aanwezig is. Met deze functie kan, zonder verdere afstelling boven het hoofd, het hand-held rekstrook meetinstrument op een sensor worden gekalibreerd of kan de kalibratie worden gecontroleerd.

Hand-held rekstrook meetinstrument
  • Hand-held rekstrook meetinstrument
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.