Model DPGT40

Verschildruksensor

Verschildrukmanometer met geïntegreerde indicatie van de bedrijfsdruk en uitgangssignaal (DELTA-trans)

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

Bewaking van filters, compressoren en pompen in:

 • Mariene ketels, drukvaten, lenswaterverzameling
 • Drink- en koelwaterzuiveringsinstallaties
 • Drukverhogende stations, verwarmingstechnologie, brandblussystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Overdracht van proceswaarden naar de regelkamer (bijv. 4 ... 20 mA)
  • Robuuste aluminium behuizing met barstbestendig venster
  • Hoge spatwaterdichtheid, IP65
  • Optioneel: Explosiebeveiliging conform ATEX

Omschrijving

De verschildruksensoren uit de DELTA productlijn worden voornamelijk gebruikt voor het bewaken van lage drukverschillen waar hoge eisen worden gesteld aan eenzijdige overdruk en statische druk.

Typische markten voor de verschildruksensoren zijn de scheepsbouwindustrie, procesverwarmingsindustrie, de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsindustrie, de water/afvoerwaterindustrie en machinebouw en installatiebouw. Hierbij is de voornaamste functie van de meetinstrumenten het bewaken van filters, compressoren en pompen.

Overal waar een signaaloverdracht nodig is en tegelijkertijd een drukverschil lokaal moet worden weergegeven, kan de DELTA-trans worden ingezet.

Een elektronische hoek-encoder, bewezen in veiligheidskritische automobieltoepassingen, bepaalt de stand van de wijzerschacht - het is een contactloze sensor en daardoor volledig vrij van slijtage en wrijving. Hieruit wordt het elektrische outputsignaal dat evenredig aan de druk is geproduceerd, bijv. 4 ... 20 mA, waarna het signaal naar de regelkamer wordt gezonden. Bovendien kan het elektrische nulpunt handmatig worden ingesteld.

Vaak is in deze toepassingen, naast de weergave van het drukverschil, de huidige werkdruk van belang. Daarom is een werkdrukaanduiding standaard geïntegreerd in de DELTA-trans verschildruksensor, met outputsignaal als standaard.

De twee lokale, gemakkelijke leesbare, mechanische displays hebben geen voeding nodig en maken het gelijktijdig aflezen van het werk- en drukverschil mogelijk. Bovendien bespaart dit op een extra meet- en afdichtingspunt, vermindert extra kosten voor pijpleidingen en montage.

De robuuste aluminium behuizing en het barstvrije venster garanderen een lange levensduur van het product, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dit garandeert dat er geen gevaar voor het instrument bestaat en het bestand is tegen externe mechanische schokken.

Het nieuwe en functionele ontwerp rondt de verschijning van de verschildruksensor af.

Soortgelijke producten
Verschildruksensor, model DPGT40

Verschildruksensor, model DPGT40

 • Verschildruksensor, model DPGT40
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.