Modellen CTP2000, CTP9000

Standaard thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Vergelijkende kalibratie in droge blokkalibratoren, buisovens en vloeistofbaden


Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge stabiliteit
  •  Geringe afwijking, lange levensduur
  •  Groot temperatuurbereik


Omschrijving

Kalibratie met behulp van een externe standaard thermometer
De WIKA standaard thermometers zijn vooral geschikt voor toepassingen in industriële laboratoria. Ze maken eenvoudige vergelijkende kalibratie mogelijk in onze baden, in buisovens en in droogkamerkalibratoren.

Aanbevolen wordt om externe referentie thermometers te gebruiken, vooral voor het kalibreren van korte temperatuur sensoren. De fouten in de temperatuur regeleenheid als gevolg van radiale en axiale temperatuur verdeling worden aanzienlijk verlaagd.

Voor het kalibreren worden de testitems en de standaard thermometer in een temperatuur regeleenheid op dezelfde temperatuur gebracht.

Zodra een stabiele temperatuur is bereikt worden de testitems afgelezen of hun outputsignalen gemeten (weerstand, thermoelektrische spanning, standaard signaal) en vergeleken met de standaard thermometer.

Door het gebruik van deze vergelijkingsmethode kan de meetonzekerheid aanzienlijk worden beperkt omdat niet alleen rekening wordt gehouden met de weergave van de temperatuur regeleenheid.

Standaard thermometer
  • Standaard thermometer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.