Modellen CPP700-H, CPP1000-H

Hydraulische handtestpomp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Eenvoudige testdrukgeneratie ter plaatse, in het laboratorium of in de werkplaats
  • Voor het testen, afstellen en kalibreren van alle soorten drukmeetinstrumenten
  • Hydraulische drukgeneratie tot 700 bar (10.000 psi) of 1.000 bar (14.500 psi)

Bijzondere eigenschappen

  • Ergonomische omgang
  • Precieze drukinstelling met behulp van een fijnafstellingsventiel
  • Compacte afmetingen
  • Gering gewicht

Omschrijving

Toepassingsgebieden
Testpompen dienen als drukgeneratoren voor het testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen. Deze druktesten kunnen plaatsvinden in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt. De modellen CPP700-H en CPP1000-H handtestpompen zijn speciaal ontwikkeld voor testdrukgeneratie ter plaatse.

Eenvoudige bediening
Door het aansluiten van het testitem en een voldoende nauwkeurig referentiedrukmeetinstrument op de handtestpomp gaat de druk die op de pomp wordt uitgeoefend naar beide meetinstrumenten. Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het geteste drukmeetinstrument worden doorgevoerd.

Eenvoudige omgang
Met de CPP700-H en CPP1000-H handtestpompen is, ondanks hun zeer compacte afmetingen, eenvoudige en nauwkeurige drukgeneratie tot een max. van 700 bar (10.000 psi) of 1.000 bar (14.500 psi) mogelijk, met een geïntegreerde schakeling van systeemdruk- naar hogedrukgeneratie.

Voor de precieze instelling voor nauwkeurige comparatieve testen beschikt de pomp over een fijnafstellingsventiel. Als drukoverdrachtsmedium dienen hydraulische olie of schoon water, vrij van calciumcarbonaat, te worden gebruikt.

Het referentie-instrument is direct op de bovenkant van de pomp geschroefd, en het testitem is aangesloten met behulp van een aansluitslang met een bij de levering inbegrepen G ¼" binnenschroefdraad. De CPP700-H wordt standaard geleverd met een Minimess® 1620 testitem-slangsysteem.

Hydraulische handtestpomp
  • Hydraulische handtestpomp
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.