Model CPP4000-X

Hydraulisch vergelijkende handtestpomp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Eenvoudige hydraulische testdrukgeneratie ter plaatse, in het laboratorium of in de werkplaats
  •  Voor het testen, afstellen en kalibreren van alle soorten drukmeetinstrumenten
  •  Hydraulische drukgeneratie tot 4.000 bar (58.000 psi)

Bijzondere eigenschappen

  •  Precies afstelbare dubbele-zone spindelpomp voor vullen, drukgeneratie en fijnafstelling van druk
  •  Bewezen technologie van de ballasttester CPB3800HP
  •  Compacte afmetingen
  •  Gering gewicht

Omschrijving

Toepassingsgebieden
Testpompen dienen als drukgeneratoren voor het testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen. Deze eenheden kunnen worden gebruikt in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt.

Eenvoudige bediening

Door het aansluiten van het testitem en een voldoende nauwkeurig referentiedrukmeetinstrument op de handtestpomp gaat dezelfde druk naar beide meetinstrumenten. Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het geteste drukmeetinstrument worden doorgevoerd.

Eenvoudige omgang
Het model CPP4000-X vergelijkende testpomp is een hydraulisch vergelijkende testpomp voor het opwekken van druk tot 4.000 bar (58.000 psi). Hij is technisch gelijk aan de instrumentbasis van het model CPB3800HP ballasttester. De ingebouwde dubbele-zone spindelpomp met schakelkleppen zorgt voor snelle vulling van het testsysteem en probleemloze drukgeneratie.


Tegelijkertijd zorgt de precies afstelbare spindelpomp voor fijnafstelling van druk. Een regelschema voor drukgeneratie op de instrumentbasis garandeert snelle en eenvoudige bediening.

De twee testaansluitingen zijn uitgerust met G ½ losse binnenschroefdraadaansluitingen met metalen conus met dubbele uiteinden. Twee draadovergangsstukken bevestigd op M16 x 1.5 buitenschroefdraad zijn bij de levering inbegrepen. Meer draadovergangsstukken zijn verkrijgbaar voor de kalibratie van instrumenten met verschillende aansluitdraden.

Compact instrumentontwerp
De CPP4000-X valt ook vooral op door zijn compacte afmetingen, die tijdens de werking niet veranderen, omdat de spindel in het pomplichaam draait.

Met deze afmetingen, de buitengewoon robuuste ABS-kunststof behuizing en het bijbehorende lage gewicht is de CPP4000-X ook goed geschikt voor toepassingen ter plaatse.

Hydraulisch vergelijkende handtestpomp
  • Hydraulisch vergelijkende handtestpomp
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.