Model CPG2500

Digitale drukindicator

Precisie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de digitale drukindicator

  • Drukstandaard voor kalibratielaboratoria
  • Transferstandaard met externe sensor
  • Productie van drukinstrumenten
  • Drukverschilmeting
  • Gelijktijdige 3-kanaals drukbewaking

Bijzondere eigenschappen van de digitale drukindicator

 • Drukbereiken van 0 ... 25 mbar tot 0 ... 2.890 bar (0 ... 0,36 tot 0 ... 42.000 psi)
 • Verwijderbare/uitwisselbare sensoren
 • Nauwkeurigheid tot 0,008 % van IS (IntelliScale)
 • Externe drukbereiken van 0,36 tot 6.000 psi
 • Precisie 0,004 % FS

Omschrijving van de digitale drukindicator

Toepassing
Het model CPG2500 digitale drukindicator wordt gebruikt in kalibratielaboratoria en productievoorzieningen als bron voor precisiedrukmeting. Hij wordt gebruikt om de nauwkeurigheid van veldrukindicatoren/-transmitters te verifiëren of als laboratoriumstandaard en overal waar behoefte is aan een hoog niveau van druknauwkeurigheid bij het maken, testen en kalibreren van drukinstrumenten of meetinstrumenten.

Functionaliteit
De CPG2500 digitale drukindicator kan met 1, 2 of 3 druksensoren worden geconfigureerd. Twee sensoren zijn intern en de derde is extern. De druksensoren zijn pneumatische geisoleerd zodat een kanaal geconfigureerd kan worden met een sensor van wel 690 bar (10.000 psi) en een van 25 mbar / 10 inH2O. Een optionele barometrische referentiesensor kan intern worden toegevoegd om de barometrische druk weer te geven of gebruikt te worden om overdruk of absolute druk te emuleren. Drukbereiken voor elk kanaal worden door de klant gespecificeerd. Standaard en premium sensoren zijn intern beschikbaar. Externe sensoren zijn Mensor's CPT6100 of CPT6180 digitale druksensoren. Zie sensorschema op bladzijde 3 voor bereiken en onzekerheidsspecificatie.

Voordelen van IntelliScale en verwijderbare sensoren
Met de IntelliScale specificatie wordt elke sensor gekalibreerd om een percentage van de aflezing in het bovenste gedeelte van het bereik te geven. Er kunnen drie sensoren worden geconfigurerd zodat het percentage leesgedeeltes van hun bereiken aansluit en een percentage leesnauwkeurigheid over een groot bereik geeft. Tevens kan elke sensor verwijderd en uitgewisseld worden zodat hercertificering en snelle sensorbereikwijzigingen kunnen plaatsvinden en de stilstandtijd wordt beperkt. De CPT6180 of CPT6100 externe druksensor is eveneens verkrijgbaar voor toepassingen op afstand.

Tevens kan elke referentiedruksensor verwijderd en uitgewisseld worden zodat een externe herkalibratie en bereikwijzigingen kunnen plaatsvinden en de stilstandtijd wordt beperkt. Het model CPT6180 of CPT6100 externe sensor is eveneens verkrijgbaar voor toepassingen op afstand.

Mensor
Precision digital pressure indicator model CPG2500
 • Precision digital pressure indicator model CPG2500Precision Pressure Indicator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.