Model CPD8500

Digitale ballasttester

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratielaboratoria
  • Fabrikanten van luchtvaartelektronica/Lucht- en ruimtevaartapparatuur
  • Fabrikanten van precisiedruksensoren
  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereik tot 500 bar (tot 7.250 psi)
  • Nauwkeurigheid tot 35 ppm van aflezing
  • Meting van absolute en manometerdruk
  • Plaatsing van massastukken niet nodig
  • Op intuïtief aanraakscherm gebaseerde gebruikersinterface

Omschrijving

Uitvoering
De CPD8500 digitale ballasttester is een instrument dat de prestatie van een handmatige drukbalans combineert met de efficiëntie en bruikbaarheid van een compacte digitale primaire standaard. Het instrument biedt een uitgebreid drukbereik met diverse meetkoppen van 1 ... 500 bar (15 ... 7.250 psi) en 1 ... 20 bar abs. (15 ... 290 psi abs.).

De CPD8500 digitale ballasttester is uitgerust met een interne omgevingbewakingsmodule, een koptemperatuurvoeler en een precisie-vacuümsensor voor automatische detectie van gevoelige parameters. Een optionele interne of externe barometrische referentie zorgt voor extra flexibiliteit voor de meting van manometer- of absolute drukbereiken.

Toepassing
Door nauwkeurigheden tot 35 ppm van de aflezing is de CPD8500 vergelijkbaar met een referentie primaire standaard en een ideaal hulpmiddel bij het kalibreren van transferstandaarden. In de absolute modus zorgt de CPD8500 voor constante meting, in tegenstelling tot een traditionele zuigermanometer waar het vacuum onderbroken wordt om massastukken te laden.

Dit maakt het instrument tot een eenvoudige en snelle oplossing voor premium kalibraties. Het interne automatische smeersysteem jaagt hogere en lagere drukbereiken aan zonder extra druktoevoer, waardoor verontreiniging beperkt en de capaciteit van het zuiger-cilindersysteem verbeterd wordt.

Eenvoudig gebruik
De CPD8500 maakt gebruik van bewezen zuiger-drukmeettechnologie met een zeer nauwkeurige laadcel voor nauwkeurige kalibratie zonder externe massasets te hoeven laden. De weergegeven drukwaarde wordt intern gecompenseerd voor veranderingen in de omgevingsvoorwaarden, lokale zwaartekracht en temperatuur van de zuigercilinder. Hierdoor zijn geen handmatige of externe complexe berekeningen nodig.

Het CPD8500 basis-instrument heeft integrale stelvoeten voor eenvoudige nivellering. Onder de voeten bevinden zich pads om de trillingseffecten te verminderen. Het instrument ondersteunt eveneens volledig achterwaartse compatibiliteit voor de absolute en overdrukmeetkoppen van zijn voorganger, de CPD8000.

DH-Budenberg
Digitale ballasttester
  • Digitale ballasttester
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.