Model CPA8001

Testset luchtgegevens

Drukregelaar

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de luchtgegevens-testset

  • Kalibratie hoogte en hoogtefrequentie
  • Kalibratie luchtsnelheid
  • Kalibratie van luchtgegevenscomputers
  • Militair, commercieel, helicopter
  • Onderzoeks-  en ontwikkelingslaboratoria


Bijzondere eigenschappen van de luchtgegevens-testset

  • Uitwisselbare referentiedruksensoren die via de voorzijde vervangen kunnen worden
  • Groot kleurenaanraakscherm met alle benodigde informatie
  • Controlestabiliteit 0,001 % van het meetbereik
  • Nauwkeurigheid tot 0,009 % IS-50 (IntelliScale)


Omschrijving van de luchtgegevens-testset

Toepassing
De luchtgegevens-testset CPA8001 (ADTS) is een drukregelaar speciaal ontworpen voor het kalibreren van meetinstrumenten uit de luchtvaarttechniek. De CPA8001 regelaar kan gebruikt worden voor het kalibreren van zowel analoge hoogtemeters, percentage van klimindicatoren en snelheidsmeters en digitale sensoren of luchtgegevenscomputers. De modulaire structuur van de luchtgegevens-testset van het model CPA8001 zorgt voor de grootst mogelijke flexibiliteit voor assemblage in overeenstemming met de behoeften van de klant.

Uitvoering
De luchtgegevens-testset CPA8001 is verkrijgbaar als desktopinstrument en als 19" inschuifunit. Het instrument is uitgerust met twee regeleenheden met de referentiedruksensor CPR8001.

De sensor kan via de voorzijde vervangen worden, zonder de complete regelaar eruit te hoeven halen (bijv. uit een kalibratie-opstelling).

Functionaliteit
Een groot aanraakscherm met hoge resolutie, gekoppeld aan een intuïtieve en gebruikersvriendelijke menunavigatie garanderen het maximale bedieningsgemak van de luchtgegevens-testset. De menunavigatie is beschikbaar in vele talen.

Op het grote aanraakscherm is alle benodigde informatie zoals actuele gemeten waarde en instelpunten voor hoogte, hoogtefrequentie, luchtsnelheid en versnelling op een enkel scherm te vinden. Optioneel kunnen de gemeten waarden eveneens in andere drukeenheden worden weergegeven. Bovendien kan de gebruiker gemakkelijk uitgebreide testprogramma's aanmaken met het instrumentmenu.

De regelaar kan op afstand worden bediend via seriële interfaces. Hiervoor is een groot aantal opdrachtsetemulaties van overige ADTS-instrumenten verkrijgbaar.

Complete test- en kalibratiesystemen
Op verzoek kunnen complete mobiele of stationaire testsystemen worden vervaardigd. Er is een IEEE-488.2, RS-232, USB en een Ethernet interface voor communicatie met andere instrumenten, en dus kan het instrument in bestaande systemen worden geïntegreerd.

Mensor
Air data test set
  • Air data test setReference pressure sensorsChangeable reference pressure sensors
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.