Model BLR

Reed niveausensor

Voor bypass niveau-indicatoren

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Sensor voor de constante niveaumeting van vloeistoffen in bypass niveau-indicatoren
  • Chemische, petrochemische industrie, aardgaswinning offshore, scheepsbouw, machinebouw, uitrusting voor energieopwekking, energiecentrales
  • Behandeling van proceswater en drinkwater, levensmiddelen- en drankindustrie, farmaceutische industrie

Bijzondere eigenschappen

  • Installatie van kopgemonteerde transmitters in de behuizing van het aansluitstuk mogelijk
  • Talrijke verschillende elektrische aansluitingen, procesaansluitingen, materialen en contactscheidingen
  • Programmeerbare en configureerbare kopgemonteerde transmitters voor 4 ... 20 mA, HART®, PROFIBUS® PA of FOUNDATION™ veldbussignalen
  • Explosiebeveiligde versies
  • Temperatuurbereiken van -100 … +350 °C

Omschrijving

Reed-sensoren van het model BLR worden gebruikt voor constante bewaking en vastlegging van het vloeistofniveau met betrekking tot transmitters. Ze werken volgens het vlotterprincipe met magnetische transmissie (permanente magneet, Reed-schakelaar en een aaneenschakeling van weerstandsmetingen) in een 3-draads potentiometercircuit.

Een in de vlotter geïntegreerd magnetisch systeem activeert Reed-contacten, via de wanden van de bypasskamer en de sensorbuis, in een aaneenschakeling van weerstandsmetingen (potentiometer). De meetspanning die hierdoor gegenereerd wordt staat is evenredig met het vulpeil.

De aaneenschakeling van weerstandsmetingen is samengesteld uit Reed-contacten en weerstanden gesoldeerd op een PCB. Afhankelijk van de behoeften en ontwerp zijn verschillende contactscheidingen van 5 tot 18 mm verkrijgbaar.

Voor het kiezen van de optimale sensor (sensortype, connection housing, elektrische aansluiting , sensorbuis (materiaal en totale lengte), contactscheiding, kopgemonteerde transmitter, meetbereik, toelating) verlenen we op de toepassing afgestemd technisch advies.

Reed niveausensor
 • Reed niveausensor
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.