Modellen A-AI-1, A-IAI-1

Aansluitbare indicator voor transmitters

Standaardversie of Ex-versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Installatiebouw
 • Machinegereedschappen
 • Testbanken
 • Niveaumeting
 • Algemene industriële toepassingen

Bijzondere eigenschappen

 • Indicatiebereik: -1999 ... 9999
 • Kan aan een transmitter worden bevestigd met 4 ... 20 mA output en hoekige connector conform DIN 175301-803 A
 • Lokaal schaalbaar zonder externe hulpmiddelen
 • Spatwaterdichtheid IP65
 • Ex-uitvoering II 2G Ex ia/ib IIC/IIB T4 (model A-IAI-1)

Omschrijving

Het model A-AI-1 en A-IAI-1 bevestigbare indicatoren is de ideale oplossing voor een lokale weergave met gelijktijdige signaaloverdracht.

Dankzij de open programmeerbaarheid en eenvoudige installatie, zelfs voor transmitters die al in werking zijn, kan de bevestigbare indicator snel en gemakkelijk probleemloos worden toegevoegd. Extra voedingsspanning is niet nodig.

Het instrument wordt geconfigureerd met drie knoppen die zich onder het frontdeksel bevinden. Een logisch gestructureerd menu leidt de operator met behulp van eenvoudige tekens op het LCD-paneel door alle nodige programmeerstappen. Zowel het indicatiebereik als offset- en hellingsverstelling kunnen worden ingesteld. Tevens kan, indien gewenst, een filter worden geactiveerd en in diverse fasen worden ingesteld. De filter onderdruk korte pieken en zorgt er dus voor dat het display gemakkelijk kan worden afgelezen.

Alle geprogrammeerde parameters worden opgeslagen in een EEPROM en worden bewaard in geval van stroomstoring.

De A-IAI-1 bevestigbare indicator werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in gevaarlijke zones. Deze bevestigbare indicator kan gecombineerd worden met Ex-transmitters en met de voedingsspanning van een Ex-transmitter of een Ex galvanische isolator waardoor hij in Zone 1 gebieden kan worden gebruikt.

De bevestigbare indicator heeft zijn eigen ingebouwde zelfdiagnose, die continu bewaakt of de voornaamste componenten van het instrument naar behoren functioneren. De ingebouwde zelfdiagnose en de rapportage van een boven of beneden het bereiktoestand zorgt voor een zeer hoge operationele veiligheid.

Met zijn robuuste en compacte kunststof behuuizing voldoet de bevestigbare indicator aan spatwaterdichtheid IP65 en is dus buitengewoon geschikt voor een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen.

Aansluitbare indicator voor transmitters
 • Aansluitbare indicator voor transmitters
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.