Model A2G-85

Ventilatiekanaalsensor voor CO2 en temperatuur

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor het meten van het CO2-gehalte in het ventilatiekanaal conform het NDIR-meetprincipe

Bijzondere eigenschappen

    • Eenvoudige installatie en inbedrijfstelling
    • Compact en robuust ontwerp
    • Elektrisch outputsignaal DC 0 … 10 V
    • Onderhoudsvrij

Omschrijving

Het model A2G-85 ventilatiekanaalsensor is een relatieve vochtigheidssensor met geïntegreerde temperatuurmeting is geschikt voor rechtstreekse bevestiging op ronde ventilatiepijpen of rechthoekige ventilatiekanalen.

De A2G-85 is een hoogwaardige productoplossing voor ventilatie- en klimaatregelingstoepassingen. Deze ventilatiekanaalsensor meet koolstofdioxide (CO2) conform het NDIR-meetprincipe, en bovendien de temperatuur. Door de combinatie van deze twee meetparameters in een enkel instrument worden de materiaal- en montagekosten aanzienlijk verlaagd.

De aanpasbare bevestigingsrand zorgt voor een snelle installatie. Het verlichte display (optie) biedt een goede leesbaarheid, zelfs van een afstand. Het schroefloze deksel zorgt voor snelle bedrading en inbedrijfstelling.

De meting van het CO2-gehalte en de luchttemperatuur als basis van vraag-georiënteerde controle/regulering wordt steeds belangrijker in de ventilatie- en klimaatregelingsindustrie. De sensorsignalen voor beide meetparameters worden overgedragen aan de sturing/regelgeving of gebouwautomatisering met analoge outputsignalen (0 ... 10 V) of digitaal Modbus® protocol.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.