Model A2G-70

Ventilatiekanaalsensor

Voor relatieve vochtigheid en temperatuur

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Voor het meten van de relatieve vochtigheid en temperatuur van gasvormige media in ventilatie- en klimaatregelingssystemen

Bijzondere eigenschappen

  • Elektrisch outputsignaal DC 0 ... 10 V
  • Eenvoudige montage
  • Compact en robuust ontwerp
  • Registratie van gemeten waarden door een capacitieve sensor
  • Onderhoudsvrij

Omschrijving

Het model A2G-70 ventilatiekanaalsensor is een relatieve vochtigheidssensor met geïntegreerde temperatuurmeting, geschikt voor rechtstreekse bevestiging op ronde ventilatiepijpen of rechthoekige ventilatiekanalen.

De aanpasbare bevestigingsrand zorgt voor een snelle installatie. Het verlichte display (optie) biedt een goede leesbaarheid, zelfs van een afstand. De A2G-70 heeft een schroefloos deksel voor snelle bedrading en inbedrijfstelling.

De meting van relatieve luchtvochtigheid en de luchttemperatuur als basis van vraag-georiënteerde controle/regulering wordt steeds belangrijker in de ventilatie- en klimaatregelingsindustrie. De A2G-70 legt met behulp van een capacitieve sensor de relatieve vochtigheid en de temperatuur van de lucht vast. De sensorsignalen voor beide meetparameters worden overgedragen aan de sturing/regelgeving of gebouwautomatisering met analoge outputsignalen (0 ... 10 V) of digitaal Modbus® protocol.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.