Model A2G-65

Vorstbeveiligingsthermostaat

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Voor luchtzijdige temperatuurbewaking en preventie van vorstschade aan water-/luchtverwarmingsspiralen in ventilatie- en klimaatregelingssystemen

Bijzondere eigenschappen

  •  Eenvoudige montage
  •  Compact en robuust ontwerp
  •  Hoge reproduceerbaarheid
  •  Geïntegreerde schakeloutput
  •  Met automatische resetting

Omschrijving

Het model A2G-65 vorstbeveiligingsthermostaat wordt gebruikt voor het bewaken van de luchtzijdige temperatuur van water-/luchtverwarmingsspiralen in ventilatie- en klimaatregelingssystemen. Het kleine temperatuurschakeldifferentieel, de hoge reproduceerbaarheid en de automatische resetten maken deze temperatuurschakelaar een ideale thermostaat voor ventilatie- en klimaatregelingstoepassingen.

De temperatuurgeregelde schakeloutput kan de volgende maatregelen activeren zodra de temperatuur onder het gekozen instelpunt zakt (bijv. wanneer kans op vorst bestaat): Ventilator OFF, externe luchtverdamper CLOSED, pomp ON, activering van een hoorbare/zichtbare waarschuwing e.d.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.