Model 990.15

Scheidingsmembraan met flensaansluiting

Voor afdichtingsflens of zadelflens

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Speciaal voor aansluiting met afdichtingsflens of zadelflens
  •  Agressieve, verontreinigde, zeer stroperige of hete media
  •  Procesindustrie

Bijzondere eigenschappen

  •  Membraan met vlakke procesaansluiting
  •  Procesaansluiting voor een rechtstreekse schroefverbinding met afdichtingsflens of zadelflens

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium.
De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Samen met een afdichtingsflens of een zadelflens vormt het model 990.15 scheidingsmembraan een perfect afgestemd systeem. Met behulp van de procesaansluiting via afdichtingsflenzen of zadelflenzen kunnen op het meetpunt optimaal compacte assemblages worden gerealiseerd.

Afhankelijk van de eisen van de klant kan het model 990.15 vervolgens met behulp van de accessoiretypes 910.19, 910.20 en 910.23 in een proces worden geintegreerd.

De procesaansluiting is als flensaansluiting ontworpen. Het meetinstrument bevindt zich in een verticale positie.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.