Model TW10-P

Thermowell met flens (massief bewerkt)

Delen die in aanraking komen met het procesmedium uit speciaal materiaal, met sluitring

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Chemische industrie, procestechnologie, apparatenbouw
 • Voor hoge chemische vereisten
 • Voor hoge procesbelastingen

Bijzondere eigenschappen

 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Componenten die in aanraking komen met meetstof uit speciaal materiaal
 • Flens die niet met het procesmedium in aanraking komen van 316/316L roestvrij staal
 • Op een eenheid gelaste thermowell
 • Mogelijke thermowell-vormen:
  - conisch, recht of getrapt
  - “Quill-punt” uitvoering (met open punt)

Omschrijving

Elke beschermbuis in een belangrijk onderdeel van welk temperatuurmeetpunt dan ook. Hij wordt gebruikt om het proces van de omgeving te scheiden, beschermt dus de omgeving en het personeel en houdt agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf waardoor de thermometer tijdens de werking vervangen kan worden.

Gebaseerd op de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden is er een groot aantal varianten, zoals thermowellontwerpen of- materialen. Het soort procesaansluiting en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp. Er kan een basisverschil worden gemaakt tussen ingeschroefde en ingelaste thermowells en die met flensaansluitingen.

Bovendien kan verschil worden gemaakt tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. Gefabriceerde thermowells zijn gemaakt van een buis, die bovenop afgesloten is met een gelaste solide punt. Massief bewerkte thermowells worden gemaakt van matrijzenstaal.

De TW10 serie massief bewerkte thermowells met flensaansluiting is geschikt voor talrijke elektrische en mechanische thermometers van WIKA.

Dankzij het robuuste ontwerp in combinatie met zeer corrosiebestendige materialen zijn deze thermowells de eerste keuze voor gebruik in de chemische en petrochemische industrie en de installatiebouw.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.