Modellen TIF50, TIF52

HART® robuuste temperatuurtransmitter

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Installatiebouw
 • Procestechniek
 • Algemene industriële toepassingen
 • Olie en gas


Bijzondere eigenschappen

 • Instelling van eenheden en meetbereik ter plaatse mogelijk (uitsluitend model TIF52)
 • Verschillende goedkeuringen gevaarlijke zones
 • De onderstaande instellingen zijn mogelijk via externe software:
  - Duplex sensor, redundante meting mogelijk
  - Klantspecifieke karakteristieke curves programmeerbaar


Omschrijving

De TIF-serie robuuste temperatuurtransmitters, bestaande uit een stevige behuizing, model T32 temperatuurtransmitter en een model DIH-display, is ontworpen voor algemeen gebruik in de procestechniek.

Ze bieden een hoge nauwkeurigheid, galvanische scheiding en uitstekende bescherming tegenover elektromagnetische invloeden (EMI). Via HART® protocol is de TIFxx configureerbaar (compatibel) met diverse open configuratietools.

Naast de verschillende sensormodellen (bijv. sensoren in overeenstemming met DIN EN 60751, JIS C1606, DIN 43760, IEC 60584 of DIN 43710) kunnen ook klantspecifieke sensorcurves gedefinieerd worden door de invoer van waardeparen (door gebruiker gedefinieerde linearisatie).

Door de configuratie van een sensor met redundantie (dubbele sensor) zal deze bij falen van een sensor automatisch omschakelen naar de functionerende sensor.

Verder is het mogelijk de detectie van de sensorafwijking te activeren. Dan komt een foutsignaal zodra de grootte van het temperatuurverschil tussen sensor 1 en sensor 2 een door de gebruiker vast te leggen waarde overschrijdt.

De robuuste temperatuurtransmitter heeft daarnaast ook intelligente controlefuncties zoals het controleren van de weerstand van de sensorkabel en breukcontrole van de sensor in overeenstemming met NAMUR NE89 en ook het controleren van het meetbereik. Verder heeft deze zender uitgebreide functionaliteit voor cyclische zelfcontrole.

Via het display kunnen zowel bereikalarmen als MIN- en MAX-waarden worden weergegeven.

De robuuste temperatuurtransmitter is verkrijgbaar in diverse behuizingsvarianten. Er kan worden gekozen uit plastic, roestvrij staal en aluminium. Hij kan direct op een muur worden gemonteerd. Er is tevens een leidingmontageset verkrijgbaar voor het monteren van leidingen met een diameter van 1... 2".

De robuuste temperatuurtransmitters worden geleverd met een basisconfiguratie of geconfigureerd volgens specificaties van de klant.

HART<sup>® </sup>robuuste temperatuurtransmitter
 • HART<sup>® </sup>robuuste temperatuurtransmitter
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.