Model TGT73

Gevulde expansiethermometer met elektrisch outputsignaal

Roestvrije staaluitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische, petrochemische industrie
  • Olie- en gasindustrie
  • Energietechniek, hernieuwbare energie
  • Machine-, installatie- en scheepsbouw

Bijzondere eigenschappen

  • Kosteneffectieve “2 in 1” temperatuurmeting
  • Compacte uitvoering
  • Toepassingsgebied van -200 ... +700 °C
  • “Plug-and-play”, de transmitter hoeft dus niet geconfigureerd te worden


Omschrijving

Op elk punt waar de procestemperatuur lokaal weergegeven dient te worden en het signaal gelijktijdig naar een centrale regelaar of externe regelkamer gezonden dient te worden, kan het model TGT73 intelliTHERM® worden ingezet.

Door de combinatie van een mechanisch meetsysteem en elektronische signaalverwerking kan de procestemperatuur zeker worden afgelezen, zelfs als de netvoeding is weggevallen.

Door de grote verscheidenheid aan mogelijke ontwerpen kunnen de gevulde thermometers van het model TGT73 perfect worden afgestemd op elke procesaansluiting of -locatie.

De verstelbare stang en wijzerplaatuitvoering kan ten behoeve van eenvoudige aflezing in elke hoek worden ingesteld. Met de contactbaluitvoering (zonder direct contact met het medium) kan de temperatuur worden gemeten en geregeld, zelfs als de diameter van de pijpleiding buitengewoon klein is.

De WIKA electronische transmitter, geïntegreerd in de hoogwaardige mechanische temperatuurmeter, combineert de voordelen van elektrische signaaloverdracht met de voordelen van een lokaal mechanisch display.

Het meetbereik (elektrisch outputsignaal) is automatisch samen met het mechanisch display ingesteld, d.w.z. dat de schaal over het maximale schaalbereik overeenkomt met 4 ... 20 mA.

Aansluiting onderaan

Aansluiting onderaan

  • Aansluiting onderaanMontage achterzijdeMontage achterzijde
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.