Model TGT73

Gas expansie thermometer met elektrisch outputsignaal

Roestvrije staaluitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische, petrochemische industrie
  • Olie- en gasindustrie
  • Energietechniek, hernieuwbare energie
  • Machine-, installatie- en scheepsbouw

Bijzondere eigenschappen

  • Kosteneffectieve “2 in 1” temperatuurmeting
  • Compacte uitvoering
  • Toepassingsgebied van -200 ... +700 °C
  • “Plug-and-play”, de transmitter hoeft dus niet geconfigureerd te worden


Omschrijving

Overal waar de procesdruk ter plaatse moet worden aangegeven en tegelijkertijd een signaaloverdracht naar de centrale besturing of het remote center gewenst is, kan het model TGT73 IntelliTHERM® worden gebruikt.

Door de combinatie van een mechanisch meetsysteem en elektronische signaalverwerking kan de procestemperatuur betrouwbaar worden afgelezen, zelfs als de voedingsspanning wegvalt.

Door de grote verscheidenheid aan mogelijke uitvoeringen kan het model TGT73 gas-gestuurde thermometers van het type TGT73 perfect worden aangepast aan elke procesaansluiting of locatie. Met de instelbare spindel- en wijzerplaatuitvoering kan de behuizing exact op de gewenste kijkhoek worden ingesteld. Bij de contactlampversie (zonder direct contact met het medium) kan de temperatuur ook bij een extreem kleine buisdiameter worden gemeten en geregeld.

De elektronische WIKA-zender, geïntegreerd in het hoogwaardige mechanische temperatuurmeetinstrument, combineert de voordelen van elektrische signaaloverdracht met de voordelen van een lokaal mechanisch display.

Het meetbereik (elektrisch uitgangssignaal) wordt automatisch aangepast met de mechanische weergave, d.w.z. de schaal over het volledige schaalbereik komt overeen met 4 ... 20 mA.

Aansluiting onderaan

Aansluiting onderaan

  • Aansluiting onderaanMontage achterzijdeMontage achterzijde
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.