Modellen SWT52G, SWT52S, SWT71G, SWT71S

Thermowell voor schroef- of inbouw(af fabriek)bevestiging

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Een groot aantal toepassingen in de constructie van vaten, pijpleidingen en apparaten, in de machinebouw en industriële verwarming
  • Voor gebruik met modellen 52 en 73 mechanische thermometers

Bijzondere eigenschappen

  • Economisch ontwerp
  • Thermometers kunnen snel worden afgesteld en vervangen

Omschrijving

Elke beschermbuis in een belangrijk onderdeel van welk temperatuurmeetpunt dan ook. Hij wordt gebruikt om het proces van de omgeving te scheiden, beschermt dus de omgeving en het personeel en houdt agressieve media, hoge drukken en stroomsnelheden van de temperatuursensor zelf waardoor de thermometer tijdens de werking vervangen kan worden.

Gebaseerd op de vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden is er een groot aantal varianten, zoals thermowellontwerpen of- materialen. Het soort procesaansluiting en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp. Er kan een basisverschil worden gemaakt tussen ingeschroefde en ingelaste thermowells en die met flensaansluitingen.

Bovendien kan verschil worden gemaakt tussen gefabriceerde en massief bewerkte thermowells. Gefabriceerde thermowells zijn gemaakt van een buis, die bovenop afgesloten is met een gelaste solide punt. Massief bewerkte thermowells worden gemaakt van matrijzenstaal.

De SWTxx serie van gefabriceerde 1) ingeschroefde of ingelaste thermowells is specifiek gemaakt voor gebruik met model 52 en 73 mechanical thermometers.

Dankzij het kosteneffectieve ontwerp en snelle afstelling en vervanging van de thermometer zijn dit de beste thermowells voor gebruik in de machinebouw en verwarmingstechniek.

1) Voor korte insteeklengtes (koperlegering) optionele massief bewerkte uitvoering

Thermowell met schroefdraad

Thermowell met schroefdraad

  • Thermowell met schroefdraadThermowell met laskegels
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.