Modellen SPR-2, TPR-2

Sensorelementen en assemblages

Piëzo

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Toepassingen met beperkte inbouwruimte
  • Design-in oplossingen

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken van 0 ... 0,4 tot 0 ... 16 bar (manometer en absolute druk)
  • Meetcel van roestvrij staal
  • Hoge meetgevoeligheid
  • Hoge stabiliteit

Design
Het hart van de meetcel is een siliciumchip, die onder druk wordt gezet via een drukoverdrachtsmedium. Als drukoverdrachtsmedium wordt een geschikte vulvloeistof voor de betreffende toepassing gebruikt.

Een membraan en een behuizing van roestvrij staal maken de transducer zeer goed bestand tegen een grote verscheidenheid aan media.

Individuele oplossingen
De drukomzetters worden vervaardigd op een flexibele productielijn en kunnen individueel worden aangepast aan de eisen van de klant.

Speciale kenmerken
De drukopnemer kan geleverd worden met of zonder lineaire temperatuurcompensatie. Als alternatief kan ook een testcertificaat voor de sensorcel meegeleverd worden, voor actieve temperatuurcompensatie door de klant zelf.

Het montage- en aansluitconcept garandeert een zeer hoge overbelasting en barstdrukveiligheid. De siliconenschip zorgt voor een hoge meetgevoeligheid, waardoor zelfs de laagste drukken gemeten kunnen worden.

Sensorelementen en assemblages
  • Sensorelementen en assemblages
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.