Model SA-11

Druktransmitter

Voor steriele toepassingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Voor gassen, gecomprimeerde lucht, damp, vloeistoffen, pasta's en poederachtige media
 • Zeer zuivere stoomsystemen voor SIP
 • Hydrostatische niveaumeting
 • Vacuümdrukbewaking, bijv. vacuümtransportbanden, pompbewaking
 • Levensmiddelen- en drankproductie, farmaceutische industrie, biotechnologie, steriele toepassingen

Bijzondere eigenschappen

 • Grote verscheidenheid aan aseptische procesaansluitingen, voor procestemperaturen tot 150 °C
 • Spoelmembraan met een oppervlakteruwheid van Ra < 0,38 μm
 • Volledig gelast
 • Geschikt voor SIP en CIP
 • Spatwaterdichtheid tot IP68

Omschrijving

Het model FLM-H druktransmitter SA-11 is speciaal ontworpen voor de behoeften van de levensmiddelen- en drank-, farmaceutische en biotechnologische industrieën.

Hij is vooral geschikt voor de bijzondere voorwaarden van CIP/SIP-reinigingsprocessen, zoals chemische bestendigheid tegen schoonmaakmiddelen en hoge temperaturen.

Het spoelmembraan is direct op de procesaansluiting gelast. Dit garandeert een spleetvrije aansluiting van de procesaansluiting en de meetcel, zodat er geen extra pakkingen nodig zijn. Voor instrumentatie zonder dode hoeken zijn aseptische procesaansluitingen (bevestigingsbeugel, schroefdraad, VARIVENT® en NEUMO®) verkrijgbaar.

De SA-11 druktransmitter is ideaal geschikt om te voldoen aan de strenge eisen van sanitaire toepassingen en is EHEDG-gecertificeerd. Bovendien is de SA-11 gemarkeerd met het 3-A pictogram en huidige versienummer als het, gebaseerd op verificatie door een derde, conform de 3-A norm is.

Uitvoering
Een membraan gemaakt van 1.4435 roestvrij staal vormt een gelijkliggende scheiding tussen het procesmedium en het drukmeetinstrument.

De procesdruk wordt hydrostatisch overgedragen van het membraan, via een FDA-goedgekeurde systeemvulvloeistof naar een piëzo-resistieve sensor.

Het meetbereik omvat 0 ... 250 mbar tot 0 ... 25 bar.

De SA-11 druktransmitter wordt aangedreven door een gelijkspanning van 10 (14) ... 30 V. Beschikbare elektronische outputsignalen zijn 4 ... 20 mA, 0 ... 20 mA of 0 ... 10 V output.

Een roestvrij stalen behuizing met een spatwaterdichtheid van tot IP68 biedt een veilige bescherming bij externe reiniging met spatwater en maakt het gebruik ervan in zeer vochtige omgevingen mogelijk. Door het geïntegreerde koelgedeelte kunnen procestemperaturen tot 150 °C worden gerealiseerd.

Met hoekige connector

Met hoekige connector

 • Met hoekige connectorMet veldkoffer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.