Model S-20

Superieure druktransmitter

Voor algemene industriële toepassingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kritische industriële toepassingen
  • Veeleisende toepassingen in onderzoek en ontwikkeling
  • Veeleisende omgevingen in de procesindustrie

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken van 0 ... 0,4 tot 0 ... 1.600 bar
  • Non-lineariteit tot 0,125 % van het meetbereik
  • Verschillende outputsignalen, bijv. 4 ... 20 mA, DC 0 ... 10 V, DC 1 ... 5 V en overige
  • Marktstandaard elektrische aansluitingen, bijv. DIN 175301-803 A hoekige connector
  • Algemene internationale procesaansluitingen

Omschrijving

Het model S-20 druktransmitter voor algemene industriële toepassingen is de ideale oplossing voor klanten met veeleisende meetvereisten. Hij beschikt over een zeer hoge nauwkeurigheid, een robuust ontwerp en een buitengewoon groot aantal varianten, waardoor hij voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt is.

Veelzijdig
De S-20 biedt in alle voornaamste eenheden continue meetbereiken tussen 0 ... 0,4 en 0 ... 1.600 bar. Deze meetbereiken kunnen op vrijwel elke wijze gecombineerd worden met alle standaard industriële outputsignalen, de meest algemene internationale procesaansluitingen en een groot aantal elektrische aansluitingen. Bovendien biedt hij talrijke opties, zoals verschillende nauwkeurigheidsklasses, uitgebreide temperatuurbereiken en klantspecifieke pintoekenningen.

Hoge kwaliteit
Het robuuste ontwerp maakt de S-20 tot een zeer hoogwaardig product, dat zelfs niet door de meest ongunstige omgevingsomstandigheden wordt aangetast. Deze transmitter kan aan alle behoeften voldoen, of het nu bij de laagste buitentemperaturen, bij extreme schokken en trillingen in de machinebouw of met agressieve media in de chemische industrie is.

Verkrijgbaarheid
Alle in dit gegevensblad beschreven varianten zijn binnen zeer korte looptijden verkrijgbaar. Voor bijzonder dringende behoeften is er een grote voorraad aanwezig.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.