Model PU-448

Programmeereenheid

Voor temperatuurtransmitter en weerstandsthermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

Voor de eenvoudige configuratie van:

  • Temperatuurtransmitters, modellen T12, T24
  • Weerstandsthermometers, modellen TR21, TR30, TR31, TR33 en TR34

Bijzondere eigenschappen

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Led-statusweergave/diagnostische weergave
  • Compacte uitvoering
  • Er is verder geen voedingsspanning nodig, noch voor de programmeereenheid, noch voor de transmitter
  • Het meten van de lusstroom via model T24 transmitter en de TR21, TR30 en TR31 weerstandsthermometers

Beschrijving

Dit model PU-448 programmeereenheid is ontworpen voor algemeen gebruik in de productiefaciliteiten van fabrikanten van elektronische temperatuurvoelers en -sensoren. Met deze interface kunnen model T12 en T24 temperatuurtransmitters en model TR21, TR30, TR31, TR33 en TR34 weerstandsthermometers snel en eenvoudig worden geconfigureerd.

De programmeereenheid levert een gedetailleerde status-/diagnoseweergave en controleert voor elk contact de verbinding tussen pc en programmeereenheid, alsook de verbinding tussen de programmeereenheid en de transmitter.

Gekleurde led's tonen de operator de huidige status van de verbinding. Dit zorgt ervoor dat foutieve aansluitingen onmiddellijk worden gerapporteerd. Via de kleurenweergave worden fouten heel gemakkelijk geïdentificeerd.

De programmeereenheid heeft geen extra voedingsspanning nodig. De benodigde spanning loopt geheel via de USB-interface.

Samen met de WIKA_TT, WIKAsoft-TT of WIKA_T12-configuratiesoftware is hiervoor een erg handige tool gecreëerd, waarmee men heel eenvoudig temperatuurtransmitters en weerstandsthermometers kan configureren.

Door een model PU-448 programmeereenheid met model T24 temperatuurtransmitters of model TR21, TR30 en TR31 weerstandsthermometers te gebruiken, kan eveneens de lusstroom worden gemeten.

De elektrische aansluiting van de klemmen voor de configuratie van de kopgemonteerde temperatuurtransmitter loopt geheel via de magWIK snelkoppeling (patent aangevraagd, patentnr. 102009044676.1).

Voor de aansluiting op model TR21, TR30, TR31, TR33 en TR34 weerstandsthermometers zijn er geschikte koppelconnectoren verkrijgbaar.

Programmeereenheid
  • Programmeereenheid
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.