Model PSA-31

Elektronische drukschakelaar met display

Voor hygiënische toepassingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Voedsel- en drankindustrie 
  •  Farmaceutische industrie
  •  Vul- en verpakkingsmachines
  •  Hygiënische toepassingen

Bijzondere eigenschappen

  •  Eenvoudig afleesbaar, robuust display 
  •  Intuïtieve en snelle instelling 
  •  Eenvoudige en flexibele montageconfiguratie

Omschrijving

Met prijzen onderscheiden ontwerp en functionaliteit
De WIKA drukschakelaars vielen al op door het geslaagde ontwerp en de uitmuntende functionaliteit, zoals het winnen van de “iF product design award 2009” voor de drukschakelaar PSD-30 bewijst.

Het robuuste leddisplay is ontworpen met 9 mm hoge tekens (grootste formaat) en een lichte helling om het van grotere afstanden aflezen van het niveau zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er wordt gebruik gemaakt van een 14 segmenten display, omdat dit de tekst zeer goed weergeeft.

Het 3-codeproces maakt eenvoudige, intuïtieve navigatie, zonder hulp van derden, door het menu mogelijk. De menunavigatie is ontworpen volgens de laatste VDMA-norm. De VDMA-norm voor vloeistofsensoren (24574-1, deel 1 - drukschakelaars) streeft naar het aanzienlijk vereenvoudigen van het gebruik van drukschakelaars door het standaardiseren van menunavigatie en display.

De bedieningstoetsen zijn zo groot mogelijk ontworpen en ergonomisch gerangschikt voor snelle en eenvoudige aanpassingen. Bediening zonder extra hulp is door de tactiele feedback eenvoudiger gemaakt.

Aangepaste installatie
De installatie van de PSA-31 kan flexibel worden aangepast op de individuele montagesituatie. Vanwege de bijna onbegrensde rotatie van de display en behuizing van meer dan 300° kan de display onafhankelijk van de elektrische verbinding worden versteld. Het display kan dus altijd worden afgestemd op de gebruiker, en de M12 x 1 in een goede positie voor de gewenste kabelgeleiding.

Hoogwaardig
Tijdens de ontwikkeling van de WIKA schakelreeks is veel waarde gehecht aan een robuust ontwerp en materiaal geschikt voor machinebouwtoepassingen. Daarom zijn de behuizing en de schroefdraadverbinding van de elektrische connector gemaakt van roestvrijtaal. Overwinding of afscheuren van de connector is daarom vrijwel onmogelijk.

IO-Link 1.1
Met het optionele outputsignaal conform de IO-Link communicatiestandaard kan de PSA-31 snel in moderne automatiseringssystemen worden geïntegreerd. IO-Link biedt zelfs een snellere installatie, parametrisering en hogere functionaliteit van de PSA-31.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.