Model PGT23.063

Buisveermanometers met uitgangssignaal

Voor de procesindustrie, veiligheidsversie, NS 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Verzameling en weergave van proceswaarden
  •  Outputsignaal 4 ... 20 mA voor de overdracht van proceswaarden naar de regelkamer
  •  Eenvoudig af te lezen, analoge weergave ter plaatse, geen externe voeding nodig
  •  Veiligheidsgerelateerde toepassingen

Bijzondere eigenschappen

  •  Geen configuratie nodig dankzij “plug-and-play”
  •  Meetbereiken van 0 ... 1 bar tot 0 ... 1.000 bar 
  •  Eenvoudig afleesbaar analoog display met nominale grootte 63
  •  Veiligheidsmanometer S3 per EN 837-1

Omschrijving

Waar de procesdruk lokaal onder beperkte ruimtelijke omstandigheden aangegeven dient te worden en tegelijkertijd een signaaloverdracht naar het centrale aansturings- of op afstand gelegen centrum wordt gestuurd, kan het model PGT23.063 intelliGAUGE® (patenten aangevraagd voor onder andere Europees patentnr. EP 06113003) worden gebruikt.

Door de combinatie van een mechanisch meetsysteem en precieze elektronische signaalverwerking kan de procesdruk zeker worden afgelezen, zelfs als de voedingsspanning is weggevallen.

De intelliGAUGE model PGT23.063 voldoet aan alle veiligheidsgerelateerde eisen van de geldende normen en voorschriften voor de lokale weergave van de werkdruk van drukvaten. Er is dus geen extra meetpunt nodig voor de weergave van de mechanische druk.

Het model PGT23.063 is gebaseerd op een type 23x.30 hoogwaardige, roestvrij stalen veiligheidsmanometer met een nominale grootte van 63 Het drukmeetinstrument wordt gemaakt in overeenstemming met EN 837-1.

Het volledig gelaste en robuuste meetsysteem met Bourdon-buis zorgt voor een rotatie van de wijzer evenredig aan de druk. Een elektronische hoekencoder, bewezen in veiligheidskritische automobieltoepassingen, bepaalt de stand van de wijzerschacht - het is een contactloze sensor en daardoor volledig vrij van slijtage en wrijving. Hieruit wordt het elektrische outputsignaal dat evenredig aan de druk, 4 ... 20 mA, geproduceerd.

De elektronische WIKA sensor, geïntegreerd in de hoogwaardige manometer, combineert de voordelen van elektrische signaaloverdracht met de voordelen van een lokaal mechanisch display.

Het meetbereik (elektrisch outputsignaal) wordt automatisch samen met het mechanisch display afgesteld, d.w.z. dat de schaal over het volledige meetbereik overeenkomt met 4 ... 20 mA.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.