Model PGS25

Buisveermanometers met elektronische drukschakelaar

Rvs behuizing, NS 50 en 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Algemene machinebouw
  • Technische en medische gassen
  • Hernieuwbare energie

Bijzondere eigenschappen

 • Contactloze sensor (slijtvast)
 • Robuuste roestvrij stalen behuizing
 • Schaalbereiken 0 ... 1,6 bar tot 0 ... 400 bar
 • NPN- of PNP-schakeluitgangen
 • Beide schakelpunten zijn fabrieksmatig geprogrammeerd tussen 5 % en 95 % van het schaalbereik

Omschrijvingen

Het robuuste model PGS25 switchGAUGE is een combinatie van een buisveermanometer en een drukschakelaar. Hij beschikt over het gebruikelijke analoge display, waardoor de procesdruk ter plaatse kan worden afgelezen, en biedt tevens de mogelijkheid tot twee elektrische signalen te schakelen. De schakelcontacten zijn fabrieksmatig ingesteld in een bereik tussen 5 % en 95 % van het schaalbereik.
Het meetsysteem met Bourdonbuis conform EN 837-1 zorgt voor een rotatie van de wijzer evenredig aan de druk. Een elektronische hoekencoder, bewezen in veiligheidskritische automobieltoepassingen, bepaalt de stand van de wijzerschacht - het is een contactloze sensor en daardoor volledig vrij van slijtage en wrijving. Dit zorgt voor een drukproportioneel signaal voor verdere verwerking. Afhankelijk van de instelling van het schakelpunt wordt het circuit gemaakt of verbroken zodra de alarmwaarde is bereikt.

De switchGAUGE kan dus actief worden gebruikt voor procesbewaking, bijvoorbeeld om het niveau van een gascilinder of hydraulisch circuit te controleren. De switchGAUGE is standaard verkrijgbaar in schaalbereiken van 0 ... 1,6 bar tot 0 ... 400 bar met een nauwkeurigheidsklasse van 2.5 en een 1 m ronde kabel voor de elektrische aansluiting. De roestvrij stalen behuizing voldoet aan de eisen voor beschermingsklasse IP65. De bestendigheid tegen schokken en trillingen kan worden verhoogd door de vulling van de behuizing met siliconenolie. Het instrument is dus perfect geschikt voor gebruik in zware industriële omgevingen. Via diverse opties (bijv. hogere nauwkeurigheidsklasse, andere kabellengte) kan het drukmeetinstrument exact worden afgestemd op de klantspecifieke eisen van elke toepassing.

Buisveermanometers met elektronische drukschakelaar
 • Buisveermanometers met elektronische drukschakelaar
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.