Model PGS23.063

Buisveermanometers met schakelcontacten

Voor de procesindustrie, NS 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Controle en regulering van processen
  • Bewaking van installaties en schakeling van circuits
  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet stroperig of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Chemische industrie, petrochemische industrie, energiecentrales, mijnbouw, on-/offshore, milieutechnologie, machinebouw en algemene fabrieksbouw

Bijzondere eigenschappen

  • Tot 2 schakelcontacten per instrument
  • Instrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke gebieden
  • Instrumenten met elektronisch contact voor PLC-toepassingen
  • Veiligheidsuitvoering S3 volgens EN 837


Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden aangegeven en tegelijkertijd de circuits moeten worden geschakeld, vindt het model PGS23.063 switchGAUGE zijn toepassing.

Schakelaarcontacten (elektrische alarmcontacten) maken of verbreken schakelingen afhankelijk van de positie van de wijzer van de aanwijsinstrumenten. De wijzer van het instrument (de werkelijke waarde van de wijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling. De ingestelde wijzer kan met een afneembare instelknop in het venster worden ingesteld.

Schakelaarcontacten bestaande uit meerdere contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. De contactbediening vindt plaats als de werkelijke waarde van de wijzer boven of onder de gewenste waarde komt.

De manometer wordt volgens DIN 16085 vervaardigd en voldoet aan alle eisen van de betreffende normen (EN 837-1) en voorschriften voor de weergave van de werkdruk van drukvaten door de installeur.

Voor de schakelcontacten zijn magneetklikcontacten, reedschakelaars, inductieve contacten en elektronische contacten beschikbaar. Inductieve contacten kunnen in explosiegevaarlijke omgevingen worden gebruikt. Voor het aansturen van programmeerbare logische controllers (PLC's) kunnen elektronische contacten en reedschakelaars worden gebruikt.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.