Model PGS23.063

Buisveermanometers met schakelcontacten

Voor de procesindustrie, NS 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Sturing en regeling van industriële processen
  •  Bewaking van installaties en schakeling van elektrische circuits
  •  Voor gasvormige en vloeibare, agressieve, niet-hoogviscose en niet-kristalliserende meetstoffen, ook in agressieve omgevingen
  •  Procesindustrie: Voor de bewaking van gascilinders en drukverminderingsregelaars

Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur
  •  Tot 2 schakelcontacten per instrument
  •  Meetinstrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke omgevingen met ATEX-goedkeuring
  •  Meetinstrumenten met elektronische contacten voor PLC-toepassingen
  •  Meetinstrumenten in veiligheidsuitvoering S3

Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden vastgesteld en tegelijkertijd circuits gevormd of verbroken dienen te worden, kan het model 232.30.063 switchGAUGE worden ingezet.

Schakelcontacten (elektrische alarmcontacten) vormen of verbreken een elektrisch controlecircuit afhankelijk van de stand van de wijzer van het instrument. De schakelcontacten kunnen over 80% van het schaalbereik worden bijgesteld, en worden voornamelijk onder de wijzerplaat gemonteerd.

De instrumentwijzer (werkelijke waardewijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling. De instelwijzer kan worden bijgesteld met behulp van een uitneembaar verstelsleuteltje in het venster.

Schakelcontacten die bestaan uit diverse contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. Contactactivering wordt gemaakt wanneer de werkelijke waardewijzer achter of onder het gewenste instelpunt komt.

Als schakelcontacten zijn magnetische klikcontacten, Reed-schakelaars, inductieve contacten - om te voldoen aan ATEX - of elektronische contacten om een PLC te activeren verkrijgbaar. Zie voor nadere informatie over de diverse schakelcontacten gegevensblad AC 08.01.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.