Model PGS21

Buisveermanometers met 1 of 2 vaste schakelcontacten

Roestvrij stalen behuizing, NS 40, 50 en 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Manometer voor het aangeven en bewaken van de druk in tanks en het signaleren van kleine lekkages
  • Algemene industriële toepassingen
  • Machinebouw

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge schakelbetrouwbaarheid en lange levensduur
  • Uitvoering volgens EN 837-1
  • Vaste schakelcontacten conform de behoeften van de klant
  • Verhoogde spatwaterdichtheid IP65

Omschrijving

Het model PGS21 switchGAUGE is een combinatie van een buisveermanometer en een drukschakelaar. Hij beschikt over het gebruikelijke analoge display, dat ter plaatse kan worden afgelezen, onafhankelijk van de stroomvoorziening, en biedt tevens de mogelijkheid een potentiaalvrij elektrisch signaal te schakelen.

Een of twee vaste schakelpunten zijn fabrieksmatig ingesteld conform de behoeften van de klant, tussen 10 en 90 % van het schaalbereik, en door rode aanwijzers aangegeven op de wijzerplaat.  Afhankelijk van de wijzerstand op de manometer wordt het circuit gemaakt of verbroken. De switchGAUGE kan dus actief worden gebruikt voor procesbewaking, bijvoorbeeld om het niveau van een gascilinder of hydraulisch circuit te controleren.

De switchGAUGE is standaard verkrijgbaar in schaalbereiken van 0 ... 2,5 tot 0 ... 400 bar met een nauwkeurigheidsklasse van 2.5 en een 1 m ronde kabel voor de elektrische aansluiting. Via diverse opties (bijv. andere schaalbereiken, hogere nauwkeurigheidsklassen, andere kabellengtes, stekkeraansluiting) kan het drukmeetinstrument exact worden afgestemd op de klantspecifieke eisen van elke toepassing.

Het instrument is ontworpen conform EN 837-1 en voldoet aan alle eisen hiervan. Bovendien beschikt het over een verhoogde spatwaterdichtheid van IP 65 en kan daarom worden aangeboden met optionele vloeibare vulling om de trillingsbestendigheid ervan te vergroten.

Buisveermanometers met 1 of 2 vaste schakelcontacten
  • Buisveermanometers met 1 of 2 vaste schakelcontacten
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.