Modellen PGS21.100, PGS21.160

Buisveermanometers met schakelcontacten

Rvs behuizing, NS 100 en 160

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Sturing en regeling van industriële processen
  •  Bewaking van installaties en schakeling van circuits
  • Voor gasvormige en vloeibare, minder stroperige en niet-kristalliserende procesmedia, die geen onderdelen van koperlegeringen aantasten

Bijzondere eigenschappen

  •  Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur
  •  Tot 4 schakelcontacten per instrument
  •  Instrumenten met inductieve contacten voor gebruik in gevaarlijke omgevingen met ATEX-goedkeuring
  •  Instrumenten met elektronisch contacten voor PLC-toepassingen 
  •  Manometers met schakelcontacten conform DIN 16085

Omschrijving

Overal waar de procesdruk lokaal moet worden vastgesteld en tegelijkertijd circuits moeten worden omgeschakeld, kan het model PGS21.1x0 switchGAUGE worden ingezet.

Schakelcontacten (elektrische alarmcontacten) vormen of verbreken een elektrisch controlecircuit afhankelijk van de stand van de wijzer van het instrument. De schakelcontacten kunnen over het gehele schaalbereik (zie DIN 16085) worden bijgesteld, en worden voornamelijk onder de wijzerplaat gemonteerd, hoewel ook gedeeltelijk bovenop de wijzerplaat. De instrumentwijzer (werkelijke waardewijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling.

De instelwijzer kan worden bijgesteld met behulp van een uitneembaar verstelsleuteltje in het venster.


Schakelcontacten die bestaan uit diverse contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. Contactactivering wordt gemaakt wanneer de werkelijke waardewijzer achter of onder het gewenste instelpunt komt.

De manometer is volgens DIN 16085 vervaardigd en voldoet aan alle eisen van de desbetreffende normen (EN 837-1) en voorschriften voor de weergave van de werkdruk van drukvaten op de bouwplaats.

Als schakelcontacten, magneetklikcontacten, reedschakelaars, inductieve contacten en elektronische contacten zijn beschikbaar. Inductieve contacten kunnen in explosiegevaarlijke omgevingen worden gebruikt. Voor het aansturen van programmeerbare logische controllers (PLC's) kunnen elektronische contacten en reedschakelaars worden gebruikt.

Buisveermanometers met schakelcontacten
  • Buisveermanometers met schakelcontacten
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.