Model Pascal ET

Draagbare multifunctionele kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging

Bijzondere eigenschappen

  • Meting en simulatie van de volgende parameters: druk, elektrische signalen (mA, mV, V, Ω), temperatuur (TC, RTD), frequentie en puls
  • Groot kleurendisplay met touchscreen met nieuwe intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface
  • Geïntegreerde datalogger- en kalibratiefunctie
  • Optie: intrinsiek veilige versie, II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: -10 ... +50 °C (14 ... 122 °F
  • Optie: geïntegreerde HART® module voor communicatie met HART® instrumenten

Omschrijving

Algemeen
Door de veelzijdigheid van draagbare multifunctionele kalibrator is de Pascal serie uitermate geschikt voor het ter plaatse testen en kalibreren van industriële meetinstrumenten. De gangbare toepassing is de kalibratie van druktransmitters, temperatuurtransmitters, manometers, temperatuursondes en overige meetinstrumenten. De kalibratiegegevens worden opgeslagen in het geheugen van het instrument. De communicatie met een pc wordt gebruikt om de eenheid op afstand te sturen en de kalibratierapporten te downloaden.

De Pascal ET is de meest geavanceerde draagbare multifunctionele kalibrator voor de meting en simulatie van de volgende parameters: relatieve en absolute druk, elektrische signalen (mA, mV, V, Ω), temperatuur (TC, RTD), frequentie en puls. Tevens bestaat de mogelijkheid een optionele HART® module op te nemen voor communicatie met HART® instrumenten..

Eigenschappen
De kalibrator Pascal ET heeft een nieuw groot kleuren--touchscreendisplay met een nieuwe, intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface voor een eenvoudige en snelle kalibratie van de kalibrator. De aanwezige ATEX-toelating II 2G Ex ib IIC T4 Gb - Tamb: -10 ... +50 °C (14 ... 122 °F) verruimt de toepassingsmogelijkheden van deze kalibrator in gevaarlijke zones (uitsluitend voor Pascal 1ET/IS). Zelfs de ATEX versie beschikt over DC 24 V spanning voor externe transmitters.

De kalibrator heeft vier meetkanalen en is dus in staat tot vier metingen gelijktijdig door te voeren. Voor meer flexibiliteit bij terreinkalibraties is de Pascal ET voorzien van een ingebouwd geheugen voor gegevensopslag voor de evaluatie van vastgelegde meetwaarden en kalibratierapporten. In laboratoriumtoepassingen zorgt de realtime communicatie ervoor dat de Pascal ET via een pc op afstand kan worden bediend.

Draagbare multifunctionele kalibrator
  • Draagbare multifunctionele kalibrator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.