Nieuws

Terug naar het overzicht

Brochure voor de machinebouw: Nieuwe uitgave met meer oplossingen

Klingenberg, april 2018.
Meer toepassingsvoorbeelden, meer meettechnologie en meer diensten: WIKA heeft zijn brochure opnieuw uitgebracht en de inhoud ervan uitgebreid met instrumentatie-oplossingen voor de machinebouwsector.

Deze compacte keuzehulp toont het oplossingenaanbod van WIKA voor de industrie voor werktuigmachines, kunststofmachines en hun randapparatuur. De klant kan nu zelfs meer toepassingsvoorbeelden bekijken. Elke toepassing komt overeen met relevante instrumentatie uit het WIKA assortiment, afhankelijk van de behoefte aan de meetwaarden druk, temperatuur, peil, stroming en kracht. Membraanafdichtingen, ingebouwde sensoren en accessoires, alsook klantspecifieke meetassemblages breiden de toepassingsmogelijkheden uit.

Bovendien legt de nieuwe brochure de nadruk op het gebied van de kalibratietechnologie als bijbehorend aanbod. Net als de producten zijn de diensten van WIKA's DAkkS-gecertificeerde laboratorium en de kalibratiebus voor lokale toepassingen bij de klant.

De opnieuw uitgebrachte keuzehulp is op papier verkrijgbaar, maar kan ook als e-book worden gedowload op de website www.wika.nl.

Aantal tekens: 1123
Kernwoorden: WIKA brochure machinebouw

Brochure voor de machinebouw: Nieuwe uitgave met meer oplossingen
  • Brochure voor de machinebouw: Nieuwe uitgave met meer oplossingen
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.