Nieuws

Terug naar het overzicht

WIKA koopt Hirschmann MCS

Klingenberg, januari 2018.
Met de aankoop van Hirschmann Mobile Machine Control Solutions (MCS) vergroot WIKA Group zijn bedrijfsportfolio voor toepassingen op het gebied van de mobiel werkende machines. De nieuwe bedrijfseenheid opereert onder de naam “WIKA Mobile Control”.

De oprichting van deze bedrijfseenheid maakt het aanbieden van een veel bredere en flexibelere reeks op maat gemaakte toepassingsoplossing vanuit een enkele bron mogelijk. WIKA's competentie op het gebied van producten en toepassingen inzake druk-, temperatuur- en krachtmeting zal worden aangevuld door de ervaring en kennis waarover Hirschmann MCS qua systeemintegratie en veiligheidstoepassingen beschikt op het veeleisende gebied van de mobiel werkende machines.

Dankzij deze intelligente combinatie van systemen en componenten onder hetzelfde dak zullen klanten enorm profiteren van een flexibel assortiment snel geleverde, toekomst- en doelgerichte veiligheids- en systeemoplossingen. WIKA Mobile Control zal als onafhankelijke organisatie binnen de WIKA familie gaan opereren.

Aantal tekens: 994
Kernwoorden: WIKA Mobile Control

Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.