Nieuws

Terug naar het overzicht

Draagbare drukkalibrator met elektrische drukpomp

Klingenberg, november 2018.
WIKA heeft zijn reeks draagbare kalibratoren uitgebreid met een instrument met ingebouwde elektrische drukpomp. Bovendien is het nieuwe type CPH7650 drukkalibrator - ontworpen met een robuuste behuizing - multifunctioneel: Hij vervult tevens testtaken voor de meetparameters van voltage en stroom.

Als referentie gebruikt de CPH7650 het bewezen type CPT6000 sensor met een nauwkeurigheid van 0,025 % FS. De sensor is uitwisselbaar, wat de veelzijdigheid van het instrument vergroot en herkalibratie optimaliseert. Met de elektrische pomp kunnen gebruikers lokaal een testdruk genereren van -0,85 bar ... +20 bar, en deze met een druk op de knop precies regelen. Het pompvermogen kan continu worden afgesteld.

Net als het CPH7000 draagbare type (met mechanische drukpomp) beschikt de CPH7650 over een elektrische module om voltage (DC 0 ... 30 V) en stroom (4 ... 20 mA) te meten en stroom aan testitems te leveren. Alle drukwaarden en elektrisch gemeten waarden worden gelijktijdig op het display weergegeven en via een USB-interface afgelezen.

Aantal tekens: 1008
Kernwoorden: Draagbare drukkalibrator CPH7650

 

Draagbare drukkalibrator met elektrische drukpomp
  • Draagbare drukkalibrator met elektrische drukpomp
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.