Nieuws

Terug naar het overzicht

Bimetaal thermometers gekwalificeerd conform ASME en EN

Klingenberg, november 2018
WIKA heeft zijn standaard bimetaal thermometers voor globale toepassing in de procesindustrie verder ontwikkeld. Het type TG53 voldoet aan de ASME B40.200 standaard en is gemaakt voor het meten van inches. Het type TG54 bimetaal thermometer is gekwalificeerd conform de EN 13190-norm.

De nieuwe thermometers zijn ontworpen voor flexibiliteit in hun werking. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan beschikbare nominale groottes en schaalbereiken (tussen -70 °C/-94 °F en +600 °C/+1100 °F). De instrumenten beschikken over een hoge overtemperatuurbestendigheid en zijn gecertificeerd voor lage omgevingstemperaturen tot -50 °C/-58 °F. Met ATEX-goedkeuring, IP65 spatwaterdichtheid (optioneel tot IP68) en, in de uitvoering met vloeistofdamping, tevens geschikt voor moeilijke bedrijfsomstandigheden.

Beide types thermometer zijn geheel van roestvrij staal gemaakt. De instrumenten zijn verkrijgbaar voor een lage of op de achterkant gemonteerde aansluiting en in verstelbare knelkoppeling- en wijzerplaatvarianten. De behuizing is voorzien van een holle anti-parallax wijzerplaat, wat het aflezen vereenvoudigt.

Aantal tekens: 1014
Kernwoord: TG53/TG54

 

Bimetaal thermometers gekwalificeerd conform ASME en EN
  • Bimetaal thermometers gekwalificeerd conform ASME en EN
Nieuws downloaden

Uw contactpersoon

Hebt u vragen over deze nieuwsbrief? Contact opnemen via e-mail.