Modellen MH-3, MH-3-HY

OEM druksensor

Voor mobiele werkende machines

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Laadbewaking
  • Beperking van het laadmoment
  • Hydraulische aandrijving controle
  • Drukbewaking van waterstof (model MH-3-HY)

Bijzondere eigenschappen

  • Voor extreme gebruiksomstandigheden
  • Compact en robuust ontwerp
  • Diagnosefunctie (optie)
  • Signaalklemming (optie)
  • Klantspecifieke modificaties mogelijk

Omschrijving

Duurzaam en robuust
Schok- en trillingsvastheid, resistentie tegen drukpieken (CDS-systeem) en een spatwaterdichtheid conform IP69K maken het model MH-3 druksensor bijzonder geschikt voor de ruwe gebruiksomstandigheden in de mobiele hydraulica. Zelfs extreme temperatuurschokken hebben geen invloed op zijn performance.

De behuizing is gemaakt van zeer resistent, met glasvezel versterkte kunststof (PBT). Dit materiaal is met succes gebruikt in de automobielindustrie.

Een metalen afscherming in het instrument zorgt voor uitstekende EMC-eigenschappen in overeenstemming met EN 61326, waardoor een betrouwbare werking wordt gewaarborgd, zelfs onder hoge blootstellingen tot 100 V/m.

De hermetisch gelaste thin-filmmeetcel garandeert langdurige lekdichtheid, zonder dat er aanvullende pakkingsmaterialen nodig zijn. Vooral in toepassingen met hoge dynamische belastingscycli beschikt de thin-filmmeetcel over een zeer langdurige stabiliteit en bestendigheid.

Geavanceerde productie
Ons productieconcept is optimaal ontworpen voor de productie van OEM-behoeften. Ook klantspecifieke modificaties van de instrumenten zijn mogelijk.

Diagnosefunctie
Als meetinstrument van de nieuwste generatie beschikt de MH-3 over een diagnosefunctie. Met behulp van het outputsignaal kunnen storingsomstandigheden via software worden waargenomen en geëvalueerd. Het is dus mogelijk onderscheid te maken tussen permanente en tijdelijke storingen.

Voor waterstoftoepassingen
Met model MH-3-HY is ontworpen voor waterstoftoepassingen en heeft een overeenkomstige goedkeuring volgens EC79/2009.

OEM druksensor
  • OEM druksensor
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.