Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Metingen van diepe bronnen en boorputten
  • Grondwaterbewaking
  • Niveaumeting in open waterlichamen
  • Regeling van afvalwateropvoer- en pompstations
  • Bezink- en regenwateropvangbassins

Bijzondere eigenschappen

  • Smalle uitvoering
  • Schaalbaar meetbereik (optie)
  • Bestand tegen de zwaarste omstandigheden
  • Betrouwbaar en veilig door dubbel afgedicht ontwerp
  • Titanium behuizing voor bijzonder hoge resistentie (optie)

Omschrijving

Voor de meest veeleisende meettaken
De onderdompelbare druktransmitter van het model LH-20 is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende niveaumeettaken. Een smal ontwerp, de hoogste nauwkeurigheden, geringe temperatuurfouten en een instelbaar meetbereik garanderen de geschiktheid van de LH-20 voor alle niveaumetingen onder water.

De onderdompelbare druktransmitter van het model LH-20 kan zich aan ontelbare toepassingen aanpassen en procesmedia meten met behulp van talrijke functies en opties. Afhankelijk van de vereisten is deze niveausensor verkrijgbaar met onder andere een titanimium behuizing, PUR/PE/FEP-kabel, 0,1 % nauwkeurigheid, HART®, schaalbaarheid of parallel temperatuuruitgangssignaal.

Voor de werking in gevaarlijke omgevingen is de onderdompelbare druktransmitter van het model LH-20 ook verkrijgbaar in een intrinsiek veilige versie. Voor drinkwater- en zoetwatertoepassingen is een drinkwater conforme productvariant mogelijk in overeenstemming met de KTW en ACS.

Hermetisch afgesloten, robuust en duurzaam
De onderdompelbare druktransmitter van het model LH-20 is ontworpen voor gebruik onder de moeilijkste omstandigheden. Door een dubbel, redudant afdichtingsconcept is hij permanent hermetisch afgesloten. Een robuust ontwerp van roestvrij staal of titanium, met een door een veer versterkte kabelafdichting, zorgt voor een lange levensduur, zelfs onder de grootste mechanische belastingen van installatie en continue gebruik.

Ontwerpen met de hoogste mediabestendigheid met gebruik van FEP-kabel en titanium behuizingen, samen met de geïntegreerde bliksembeveiliging, garanderen de duurzaamheid van de onderdompelbare druktransmitter zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden in agressieve media, zowel bij gebruik binnen- als buitenshuis.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.